N

Nejlepší bronzer roku 2020

Potvrzeno! To, co jsme si donedávna jen mysleli, se stalo skutečností. Nudestix Nudies All Over Face je oficiálně nejlepším bronzerem na trhu.

Přesto, že byl rok 2020 v mnoha ohledech omezený, pravidelného vyhodnocení nejlepších kosmetických produktů Allure Best Of Beauty se žádné restrikce nedotkly. Editorky a editoři magazínu Allure se dlouhé měsíce věnovali testování stovek mnoha výjimečných přípravků, aby vybrali ty, které vynikají nad všemi ostatními

Podrobnému zkoumání se nevyhnuly ani báze, korektory, tvářenky a bronzery. A právě v této kategorii se mezi nejlépe hodnocené produkty, jež získaly ocenění Best of Beauty: Base Makeup, zařadil Nudestix Nudies All Over Face.

Jde o víceúčelový krémový bronzer, který jemně zakryje drobné nedokonalosti, rozzáří pleť, ale zároveň neskryje přirozený půvab. Vizážistka Mary Phillips, která se stará o vzhled takových hvězd, jako je například herečka Kendall Jenner a patří do testovacího týmu Allure, o bronzeru Nudestix Nudies říká: „Po bronzeru Nudestix sáhnu vždy, když potřebuji, aby pleť působila zcela přirozeným, přitom však svůdně hebkým, dojmem.“

Další předností všech přípravků Nudies All Over Face je jejich lehké a pečující složení na balzámové bázi. Díky němu pleť nevysušují a zároveň snadno odolávají vnějším vlivům včetně kontaktu s vodou. Krom toho jde o kompaktní multilíčidla, která se snadno vejdou do kabelky a lze je použít nejen jako bronzery, ale také například jako stíny či rtěnky. Nudies All Over Face mají navíc intgrovaný hustý štětec, jež se dá snadno vyjmout a použít pro pohodlnou aplikaci líčidla.

Nudies All Over Face Color Matte

Nudies All Over Face Color Matte je úžasně lehký víceúčelový balzám pro zvýraznění očí, rtů i tváří. Dodá pleti přirozené rozjasnění, přitom ji ale zanechá sametově matnou. Nevysušuje, je voděodolný a hypoalergenní. Hodí se pro všechny druhy pokožky. K dostání je v pěti přirozených odstínech, jež lichotí každému tónu pleti.

Nudies All Over Face Color Matte, 7 g: 779,- Kč

Nudies All Over Face Color Glow

Nudies All Over Face Color Glow je rozjasňují krémové líčidlo, které snadno klouže po pokožce a dodává jí svěží vzhled. Je ideální pro vytvoření přirozeně opáleného vzhledu. Díky svému lehkému složení přípravek nezatíží pleť, zároveň je však vysoce odolný proti otření či vodě. Hodí se pro použití na tváře, oči i rty. K dostání je ve třech přirozených odstínech.

Nudies All Over Face Color Glow, 7 g: 779,- Kč

Nudies Tinted Blur

Nudies Tinted Blur je minerální korektor v tyčince, který zcela inovativním způsobem odráží světlo, tudíž vytváří dojem bezchybně vypadající pleti. Hodí se pro skrytí všech nedokonalostí nebo také jako tónovač, který se postará o sjednocení a mírné zmatnění pokožky. Přesto má ale lehké složení, které pleť nezatíží a nepřikryje ji nánosem neprůsvitného make-upu. K dostání je v 10 odstínech.

Nudies Tinted Blur, 6,12 g: 759,- Kč

 

O značce Nudestix

Za zrodem značky stojí touha po přirozeném vzhledu a minimalistických produktech. „Vždy jsme věřily v přirozenost. Takže pryč s šíleným make-upem. Sázíme na nenucené tóny,“ vysvětlují Taylor, Ally a Jenny Frankel, zakladatelky značky. Krom přirozeného líčení si tato rodinná firma zakládá i na tom, aby jejich produkty byly vždy veganské, hypoalergenní, bez konzervantů, syntetických parfemací a také, aby nebyly testovány na zvířatech.

CategoriesNezařazené