Známý hotel U Prince vyniká hned v několika směrech gastronomie a vždy ve svém okolí udával trend. Značnou část svých surovin si vyrábí sami, nebo je vlastní dopravou dováží ze zahraničí. Nebrání se ani spolupráci s regionálními a osvědčenými dodavateli, pomocí jejichž surovin pravidelně připravují ta nejlepší jídla!
Hotel má vlastní cukrárnu s úspěšným šéfcukrářem Vojtou Řehákem a výrobu těstovin, kterou má na starosti v Itálii vyškolený „Pasta Maestro“ Filip Ferenczy. Neodmyslitelnou součástí ubytování v hotelu je snídaně. Dokážete si ji představit bez křupavého pečiva? Posledních pár let si zde pečou chléb i ostatní lahodné pečivo zcela sami!
Nově také v on-line podobě
Výroba dosud byla výhradně určena pro hosty hotelů nebo hotelových restaurací v rodinné skupině Bauer Hotel Group. Dnes je část gastronomického umění této skupiny odhalena světu v podobě internetového obchodu.
Třešnička na dortu
Velkou tradici také mají v hotelové cukrárně čokoládové pralinky a nadýchané makronky, které jsou často společně s čerstvým ovocem a květinami ozdobou tamních dortů. Ty cukrárna vyrábí z těch nejlepších možných surovin v luxusním podání! Sortiment navíc doplňují úžasné 14 cm velké kremrole.
V cukrárně často vyrábí dorty na zakázku, ať už pro hotelové hosty nebo na firemní eventy. Zadejte jim luxusní, romantický či svatební dort na objednávku a budete více než spokojeni.
Než přejdete na pokladnu vaší objednávky, tak zvažte i koupi čerstvého chleba nebo drobného pečiva. Na výběr je několik druhů chlebů včetně oblíbených žitného a ořechového, sladkých koláčů, vánočky nebo bagety či třeba bulek na hamburgery.
Posnídejte s pečivem z hotelové restaurace
Pasta Maestro vytvořil nabídku čerstvých těstovin z kvalitní hrubé pšenice – semoliny, která je tajným klíčem k dobrým těstovinám. Tu si proto sami dováží z malé italské rodinné firmy s tradicí od roku 1877. Těstoviny se vyrábějí čerstvé ideálně 2 dny předem. Pochutnat si můžete na orecchiette, špagetách či tagliatelle. V nabídce jsou i plněné tortellini a ravioli. Těm přeci nelze odolat!
I přes to, že bylo gastronomické umění hotel U Prince z části přeneseno i do internetového prostředí, je vhodné podotknout, že existuje ještě mnoho důvodů, proč hotel a jeho restaurace, případně nově otevřené bistro, navštívit i osobně.