M

Místo pro nejlepší letní eventy najdete v Augustinu

Tak dlouho jsme se těšili na hezké počasí i uspořádání eventů, až jsme se konečně dočkali. Pokud hledáte unikátní prostory v luxusním prostředí, kde se historie místa prolíná se špičkovým servisem, pak nesmíte minout bývalý klášter, ve kterém se nachází známý Augustine hotel.

Jednou z hlavních domén prostorů hotelu je rozhodně zahrada se slunečními hodinami. Ta je ukrytá v srdci historického kláštera, jehož klidná atmosféra pohladí vaši mysl i duši a připraví vám nezapomenutelné zážitky. Krásnější den vám udělají i místní kulinářské speciality a příběhy tohoto ikonického a jedinečného místa, které se vznáší ve vzduchu.

Každý týden šéfkuchař rozpálí gril pod širým nebem a ukazuje na něm umění svého týmu během přímé interakce s hosty. Kulinářský zážitek uprostřed kouzelné zahrady, která vybízí k prozkoumání, je doprovázen živou jazzovou hudbou České filharmonie.

Arkády až pro 60 osob

Pokud hledáte trošku soukromí, ale zároveň chcete uspořádat akci až pro 60 hostů, jsou pro vás ideální semi-privátní arkády s původním klenutým stropem. Ty jsou totiž dokonalou kombinací vnitřního a venkovního prožitku propojeného přímo s legendárním The Reflectory barem. Hosté si mohou užít zážitkovou mixologii spojenou nejen s příběhy augustiánských andělů.

Bubble & chill brunch

Může být brunch bez šampaňského? V Augustine hotelu dobře vědí, že ne. Užijte si proto kombinaci legendárního šampaňského Perrier-Jouët s vybranými pochoutkami včetně ústřic, servírovanými v podobě rautu v zahradě nebo výběrem specialit z àla carte. Ponořte se do kombinace chutí a odpočinku na dokonalém místě, kde pro vás na chvíli přestane okolní svět existovat.

Terasa a růžová zahrada nesmí chybět

Chystáte-li se užít si romantické chvilky ve dvou nebo jen oslavit výročí na čerstvém vzduchu v luxusním prostředí, pak nesmíte minout ani terasu, která je přímo propojená s restaurací Augustine. Tento nezapomenutelný prostor je ideálním pro koktejly nebo recepci před večeří. V rozlehlých zahradách najdete také novou romantickou zahrádku, která je ukrytá před rušivými elementy velkoměsta a je tak ideální pro soukromé večeře či intimní koktejlové recepce. Degustační menu je pečlivě párované s šampaňským Perrier-Jouët, prémiovými víny, kyticí růží a privátní hudbou.

Někdy je lepší zůstat přes noc

Praha je kouzelná tím, že nikdy nevíte, jaký poklad se před vámi objeví. A to je i případ luxusního hotelu na Malé straně, jehož historie sahá až do 13. století. Kromě poslechnutí si příběhů o Augustiánech nezapomeňte ochutnat i jejich klášterní pivo. A pokud se to protáhne, neváhejte v hotelu i přespat. Nejen pro tyto účely totiž přichystali zážitkový balíček Kouzlo Prahy s wellness a pohádkovou snídaní.

www.augustinehotel.cz

CategoriesNezařazené