C

Chcete si užít dokonalé léto? Začít musíte sama u sebe!

Konečně nadchází čas, kdy si můžeme naplno užívat života! První letní dny jsou tady a přináší nám spoustu možností – turistické výlety, procházky přírodou, ale i koupání a seznamování s novými lidmi. Aby se tento prosluněný čas stal nezapomenutelným, je potřeba myslet na své vlastní pohodlí. Každá žena by se tak měla soustředit hlavně sama na sebe. 

Ať už se letos chystáte na dovolenou do zahraničí, nebo budete prázdniny trávit v tuzemsku, nezapomeňte, že zdraví je základem vydařeného léta. Nepodceňujte proto preventivní prohlídky, které vás mohou ušetřit nepříjemných překvapení na místech, kde se vám obvyklé zdravotní péče jen tak nedostane. V medicínském a estetickém centru Markin naleznete na jedné adrese vše, co pro kvalitní péči o své zdraví potřebujete.

Pomoc se vám tu dostane i v rámci řady nepříjemných problémů, s nimiž se ženy během letních měsíců setkávají. Nejčastěji se objevují ty gynekologické, které vznikají kombinací různých faktorů: změnou stravy, pobytem ve znečištěné vodě, nošením vlhkých plavek či dehydratací organismu. Lékařská péče je při vzniku obtíží na místě, lepší však je dávat si na rizikové situace pozor a plánujete-li vysněnou dovolenou, preventivně podpořit svou imunitu vitamíny či bylinkami. 

Gynekologické problémy nemusí být pouze akutní, ale i dlouhodobé. Ani léto vám nemusí bránit v podstoupení laserového zákroku, jenž vyřeší vleklé obtíže v oblasti intimních partií. Ať už jde o řešení opakovaných zánětů, nekomfortu či špatného stavu vulvy po porodu, frakční laser v centru Markin zajistí maximální přesnost, ale i šetrnost. 

 www.markin.cz

CategoriesNezařazené