J

Jakou kabelku si oblíbila Mindy ze seriálu Emily in Paris?

Ať už lehce naivní seriál Emily in Paris milujete nebo nenávidíte, jedno je jisté – všichni jsme jeho nejnovější episody viděli. Módní styling na place sice může být lehce diskutabilní, jaký kousek si ale jedna z hlavních postav oblíbila v realitě?

 

Ashley Park, která v seriálovém hitu z produkce Netflix představuje Emilynu pařížskou BFF Mindy, má v běžném životě minimalističtější vkus, i když se ráda oblékne i do extravagantnějších kreací.

 

Herečka, u níž možná překvapí, že všechny scény, v nichž při zpěvu očarovala publikum talentovaným hlasem, odzpívala sama, se v seriálu drží hesla „více je více“. Její dva newyorské outfity jsou při tom kontrastní opozicí.

 

Jeden z nich je sice jako vystřižený z pařížského seriálu, druhý však kvituje neutrální barevné paletě béžových a šedých tónů, jejichž highlightem je kabelka Serpenti Forever Hobo z dílny Bulgari. Hravý zelený model Serpenti pak vynesla společně s „Mindy“ stylem extravantního outfitu. Jaký styling se vám na nepřehlédnutelné herečce líbí víc?

CategoriesNezařazené