W

Watch News: Hodinky Mühle Glashütte se zlatým upgradem

Nestává se často, aby rodinná manufaktura Mühle Glashütte využívala pro své tikající skvosty žluté zlato. Povětšinou je totiž věrna oceli či titanu, nicméně v letošním roce učinila kvůli vysoké poptávce, a to zejména na domácím německém trhu, výjimku.

 

Do tohoto vzácného kovu tedy oblékla své ryze společenské hodinky Teutonia IV Moonphase, které už čtyři roky patří mezi bestsellery společnosti. Po loňských oslavách výročí 20 let robustních hodinek S.A.R. Rescue-Timer, které byly konstruovány přímo pro Záchranné flotily německé námořní služby DGzRS, přišel tedy čas na elegantní společenské hodinky.

Jejich reprezentativní složku však netvoří pouze pouzdro ze žlutého zlata, ale také ve stejném odstínu vyvedené indexy a ručky jinak temně černého ciferníku. Tím samozřejmě nejdůležitějším je zahalení podobizny Měsíce do zlatých tónů, a tak lze letmým pohledem na plochu číselníku zjistit blížící se nov, úplněk či to, v jaké je Měsíc zrovna své fázi.

 

Cena hodinek Mühle Glashütte Teutonia IV Moonphase Gold byla stanovena na 285 000 Kč a v Čechách je nabídne exkluzivně hodinářský ateliér Chronoshop. Pro celý svět vznikne pouze 100 exemplářů dodávaných v novém udržitelném balení. Jejich individuální číslo ozdobí rámeček transparentního dýnka, které nabízí průhled na mechanický strojek s automatickým nátahem.

CategoriesNezařazené