C

Co přináší jarní vydání časopisu Luxury?

Jarní vydání Luxury je právě v prodeji. Jaké high-endové novinky v něm najdete a kam se s námi můžete vydat na adrenalinové výpravy?

 

Highlight jarního čísla Luxury tvoří ultimátní story z nezapomenutelné výpravy na Antarktidu s Quark Expeditions, kde jsme se zúčastnili penguin safari v nejodlehlejších končinách světa, abychom vám mohli potvrdit, že tenhle trip opravdu stojí za to.

 

Byli jsme mezi posledními hosty kultovní tříhvězdičkové michelinské restaurace St. Hubertus v jihotyrolském San Cassianu a napsali jsme pro vás o tom, jaké bylo nechat se vést gastronomickou filosofií Norberta Niederkoflera, ale také proč jeho restaurace končí, ale vize Cook the mountain pokračuje. Necháte-li se nalákat, máte ještě poslední šanci tříhvězdičkový gourmet ochutnat.

 

Neodolali jsme ani luxusním autům a podívali jsme se na novou Bespoke kreaci automobilky Rolls-Royce, která celé čtyři roky pracovala na módní vizi haute couture vozu s návrhářkou Iris van Herpen. Otestovali jsme také novou Toyotu RAV4 GR Sport na zamrzlých jezerech švédského Laponska a projeli se na sněžných skútrech po tamních zledovatělých zálivech.

 

Online vydání si můžete prolistovat zde