M

MBPFW: Co vás čeká na premiérové show adidas Originals?

Co mají společného designér šperků Ondřej stára, stylista Zdeněk Marek, choreografka Silva Ravas, producent Radim Vychopeň, light designer Jozef Čabo a art directorka Veronika Donutková? Ti všichni patří mezi crew Club Originals a podílí se na první módní přehlídce adidas Originals v České republice v rámci letošního Fashion Weeku. Ta rozhodně nebude klasickou přehlídkou, ale unikátní show, kde se přesvědčíte, že adidas na Fashion Week patří.

Poprvé v historii se adidas Originals představí v rámci MBPFW. High a street fashion se tak konečně sejdou na přehlídkovém mole. Uvidíte looky a siluety ikonických tenisek stylizované zcela jinak, v duchu spojení nostalgie a budoucnosti, a showcase originality z pohledu netradičního castingu i stylingu. Doplněné budou o novou exkluzivní limitovanou edici šperků od Ondřeje Stáry, která vznikne pro účely této módní přehlídky. To celé v Art direkci Veroniky Donutkové a Zdeňka Marka.

Mezi modely se objeví např. art directorka Esquire Káťa Olexová, skejťák Ríša Zelinka, slovenská zpěvačka Laris Diam či raper a producent Dalyb, který půjde svůj první catwalk v životě. Navíc exkluzivně pro tuto show připravuje Dalyb i Laris speciální hudební performance – zažijete je jak nikdy předtím. Doplní je modelové z Pure Model Agency a street castingu, který zprodukovala značka adidas, aby zapojila ty, jejichž krevní skupina je právě svět street fashion.

Club Originals není fyzické místo, ale kreativní vibe a spojení talentů, umělců, tvůrců, lidí z různých kultur a subkultur, kteří dokážou společně vytvořit něco unikátního. Je to oslava svobodného originálního a inspirativního ducha, jenž odráží pocit sounáležitosti, sebevyjádření a radosti napříč subkulturami a fashion dědictvím, který inspiruje další generace.

Sejdeme se v neděli 16. dubna v 21:00 v Chuchli. V rámci show uvidíte limitovanou edici šperků, performance rappera Dalyba a zpěvačky Laris, doražte včas na welcome drink. Vstupenky na adidas Originals show jsou k dostání goout.cz.

CategoriesNezařazené