H

Hailey a Justin Bieber: Ultimátní módní duo

Zatímco Hailey Bieber (26) propůjčila svou tvář nespočtu módních kampaní a stala se hvězdou titulních stran, její manžel Justin Bieber (29) se v posledních letech stáhl spíše do ústraní a módu tolik neřeší. Jak se z nich i přes všechna úskalí stal módní power couple?

 

V showbyznysu se oba pohybují už od malička a je tedy pro ně zcela přirozené prostředí. Justin Bieber dokázal prorazit jako zpěvák v pouhých čtrnácti letech, zatímco Hailey Bieber se narodila do herecké rodiny Baldwinových. S Justinem se vzali v roce 2018 a internet i sociální sítě od té doby zaplňují neformální i red carpet outfity hvězdného páru, kterými se davy fanoušků nadšeně inspirují.

Stejně jako se vyvíjel jejich vztah, vyvíjel se i jejich módní styl. Hailey se věnuje modelingu a je pravidelně k vidění v kampaních světových značek, jako je Miu Miu, Jimmy Choo, Versace, Tiffany&Co. nebo Fila. Kromě toho září na titulních stranách nejvýznamnějších módních magazínů a sklízí úspěch i na přehlídkových molech. O jejím vztahu k módě svědčí i přátelství s módními návrháři, ale i dalšími aktuálními supermodelkami, jako jsou Kendall Jenner nebo Bella i Gigi Hadid.
Justin Bieber si naopak od médií udržuje spíš odstup a rezervovanost vyjadřuje i svým osobitým stylem. V posledních letech jsou na něm k vidění hlavně streetwearové oversize kousky a populární tenisky Nike Dunk či Jordany. Haileyino pojetí streetwearu je rovněž ležérní, modelka mu však zvládá dodat jistou dávku elegance, zejména když tenisky doplní oversized sakem a zlatými šperky, které i cyklistické šortky promění v elegantní outfit. 

Ikonický pár si kdykoliv spolu vyjdou ven udělají z ulic svůj vlastní červený koberec, který funguje ještě lépe, než strojené róby na velkolepých eventech. Hailey a Justin Bieberovi jsou považováni za duo, které trendy nenásleduje, ale určuje. A to je možná tajemství jejich módního úspěchu – přirozeně nenucený přístup ke stylingu, který je určován jejich osobitým stylem.

This slideshow requires JavaScript.

Autor: Anna Čmuchálková, Zdroj: Fashionista.com, Refinery29.com, archiv

CategoriesNezařazené