L

Luisa Spagnoli přináší 20% slevu ke dni matek

Italský fashion label Luisa Spagnoli si exkluzivně pro čtenáře Luxury Guide připravil speciální akci vzdávající hold Dni matek. V čem zvýhodněná nabídka spočívá?

 

Ode dneška až do 18. května můžete online na e-shopu nakoupit s kupónem luxury s 20% slevou. Tu můžete uplatnit i v pražském butiku Luisa Spagnoli, který najdete v centru metropole na adrese Železná 16. Stačí jen nahlásit, že jste čtenáři Luxury Guide a pak se jen směle pustit do nákupů pro své nejbližší – a nebo rovnou pro sebe.

 

Pro jarní a letní kolekci letošního roku si Luisa Spagnoli připravila bohémský styl, s nímž se vydala do destinací, jako je Capri, Saint Tropez, Biarritz nebo Ipanema. Představte si spojení prosluněné pláže a příjemného večeru v rooftop baru a zářící módní kousky, které zahrnují vše od beachwearu až po elegantní outfity pro různé příležitosti.

 

Počítejte s intenzivní barevnou paletou s akvamarínovými, rubínovými i smaragdovými tóny, jež doplní i sytě oranžová, ale i zářivě bílá a neutrální béžová. Aktuální kolekce zhmotňuje nezávislost a už tradičně stojí na kvalitních materiálech a sofistikovaných padnoucích střizích.

CategoriesNezařazené