L

Luxury travel tip: S jakou novinkou vycestovat ještě letos?

Stylové a funkční zavazadlo je esencí cestování, které si pak můžete užít na zcela nové úrovni. Jestli čekáte, až skončí sezóna, abyste se vyhnuli turistickým hot spotům v létě, máme pro vás tip, do jakých novinek investovat.

 

Montblanc rozšiřuje nabídku cestovních zavazadel o nové odstíny kufrů pro všechny, kdo na svých obchodních i soukromých cestách hledají elegantní a zároveň funkční řešení. Ať už je cílová destinace nebo cesta do ní jakákoliv, svoboda poznávat svět přináší nekonečné množství nezapomenutelných zážitků. Na oslavu znovuobjeveného ducha cestování oživuje Montblanc svou kolekci zavazadel Montblanc #MY4810 výběrem nových sezónních barev. Kufry jsou k dispozici v různých variantách a velikostech pro větší využitelnost a více stylových možností.

 

Personalizace zaručena

 

Nové odstíny jsou inspirovány nejnovějšími koženými kolekcemi značky pro podzim/zimu 2023. Tmavě šedá v odstínu forged iron, britská zelená a ottanio neboli petrolejově modrá jsou k dostání ve třech velikostech kabinových zavazadel – kompaktní kabinový, kabinový a kabinový s kapsou. Kufr v tmavě šedém odstínu je vyráběn také ve střední velikosti. Polykarbonátové kufry se vyznačují jemně strukturovaným lesklým povrchem a nově i větší verzí emblému Montblanc.

 

Díky tichým kolečkům s kuličkovými ložisky s rozsahem 360° a teleskopickému madlu s koženou rukojetí, nastavitelnému na několik stupňů, je manévrování s kufrem praktické a pohodlné. Uvnitř zavazadla najdete interiér s černou podšívkou a praktickými kapsami rozdělenými zipem, umožňujícími udržet všechny věci uspořádané. Každý kufr lze personalizovat pomocí visačky tří jmenovek, které jsou nabízeny v černé, modré a červené barvě.

 

This slideshow requires JavaScript.

CategoriesNezařazené