Y

YSL představil na tajemném večírku novou vůni MYSLF

Yves Saint Laurent Beauty uvedl na trh nový smyslný parfém MYSLF. Mimořádná novinka si vysloužila také nevšední slavnostní večírek, který se uskutečnil 31. srpna 2023 a nesl se v tajemné berlínské street atmosféře. MYSLF přivítala na trh celá řada známých osobnosti a influencerů. Havní tváří MYSLF je americká vycházející herecká hvězda Austin Butler.

Tajemnost vdechla už samotná pozvánka. Hosté téměř do poslední chvíle nevěděli, kde se party uskuteční. V pozvánce se objevila pravidla s prosbou o neoznačování klubu na sociálních sítích. Pocit vzrušení a zvědavosti přinesl účastníkům dále akt, kdy jim u vchodu byla zalepena kamera na jejich mobilních zařízeních, čímž večírek získal punc berlínské klubové noci. O hudební doprovod se postaral legendární rapper Vladimir 518 s DJ Mikem Trafikem, DJka Masha a DJ NRMN, který se svými přesnými grime mixy nemá v ČR konkurenci.

Význam novinky, jejíž ambasadorem je jedna z nejuznávanějších hereckých osobností současnosti – Austin Butler, zdůraznila také beauty lounge v hotelu Almanax XAlcron, kam byli pozvaní významné české a slovenské tváře umělecké scény a influenceři, kteří se značkou spolupracují. Mezi hosty se dále objevily Emma Smetana a Jordan Haj, Renne Dang, Sofian Medjmedj, Domi Alagie a Honzi Michálek, Alex Sedláčková, Laura Chrebetová a mnoho dalších. Škoda Auto Česká republika pro hosty zajistila se svou flotilou 10 elektromobilů Enyaq limousine service.

„Jsme velmi potěšeni, že jsme konečně mohli představit naši novinku z řady YSL Beauty. MYSLF představuje vizi moderní mužnosti kombinující květiny a dřeviny. Sami parfuméři ji definují jako silně estetický poetický postoj. Vůni nosíte pro sebe, abyste vyjádřili, kdo jste ve všech vašich podobách. #beMYSLFnomatterwhat. Buďte sami sebou, no matter what, je myšlenka celé kampaně, která mluví sama za sebe,“ říká brand engagement managerka Lucie Králíčková.

MYSLF.
Dokonalý název, který v sobě skrývá iniciály značky, YSL tak vytváří most mezi písmeny „M“ a „F“, maskulinou a feminitou. Název je možné také číst jednoduše jako MY YSL Fragrance – má vůně YSL. MYSLF snoubil dřevité a květinové vůně. Stejně jako vůně je luxusní i samotný flakon – čistý, elegantní, a přitom dramaticky výrazný. Technické provedení vychází z programu YSL Beauty REDUCE OUR IMPACT zaměřený na snižování dopadu na přírodní zdroje. Flakony i krabičky MYSLF jsou recyklovatelné.

CategoriesNezařazené