Česká značka Blažek otevřela obchod v OC Nový Smíchov

Pro oblíbenou pánskou módu od Blažka teď zákazníci mohou také do OC Nový Smíchov. Právě tady tradiční česká značka otevřela nový obchod. Už teď v něm pořídíte aktuální kolekci pro letošní podzim a zimu.

 

Značka Blažek má 20 obchodů v Česku a 7 na Slovensku. V OC Nový Smíchov však otevřela svůj prostor úplně poprvé. Nový butik najdete v prvním patře populárního obchodního centra. „Prémiová a snadno dostupná lokalita obchodního centra na pražském Andělu nám umožňuje vítat zákazníky 12 hodin denně a 7 dní v týdnu,“ říká Ladislav Blažek, majitel pánské oděvní značky Blažek.

 

Interiér obchodu v této žádané lokalitě je navržen minimalisticky tak, aby zákazníky nerušil a ti se mohli soustředit jen na své nákupy. Naopak velkorysé výlohy se stanou opravdovou výkladní skříní, která bude prezentovat práci designérů, kteří tvoří aktuální kolekce značky Blažek.

 

Úplně nový vesmír

 

Právě teď je tu k vidění a samozřejmě připravena k zakoupení nejnovější podzimní a zimní kolekce, která je inspirovaná vesmírem a právě tak se i jmenuje – Vesmír. Návrháři se při jejím vývoji totiž inspirovali noční oblohou, barvami i tvary vesmíru.

 

„Chtěli jsme dosáhnout stejného efektu, jako když se díváte na noční oblohu. Na první pohled působí jednoduše a čistě. Ale když se podíváte lépe nebo ji začnete trochu zkoumat, pochopíte, že se za ní skrývá celý obrovský vesmír, který září a přesahuje veškerou naši fantazii,“ popisuje šéfdesignér značky Blažek Pavel Křivánek.

 

V kolekci proto nechybí několik monochromatických outfitů v odstínech tmavě modré, šedé i černé, ale také třeba méně obvyklé bordó. Samozřejmostí jsou kabáty, elegantní i prošívané bundy v tradičním i mladistvě moderním střihu. Vesmírnou grafiku pak najdete na prsou příjemných bavlněných triček. To vše z těch nejkvalitnějších materiálů z Itálie, Francie či Španělska.

 

This slideshow requires JavaScript.

CategoriesNezařazené