H

Hot trend jménem press-on nehty: Co si kde pořídit a jakými trendy se řídit?

Press-on nehty se staly obrovským hitem přehlídkových mol a oblíbila si je i široká veřejnost. Jak si módní hit užít co nejvíce nám prozradila Betty Molnárová, zakladatelka slovenské značky minora nails, která se právě na press-on nehty specializuje.

 

Press-on nails jsou velkým hitem minulého i letošního roku. Jaké trendy převládají letos?

 

Nalepovací press-on nehty si poslední dobou získaly mnoho žen, jejich comeback ale není jen sezonní záležitostí. V minoře se proto zaměřujeme spíše na elegantní rozmanitost a trendy pak sofistikovaně transformujeme do finálního looku.

 

Trendů pro rok 2024 je spousta, přičemž se liší napříč různými destinacemi a některé z ních se objevují i doslova přes noc díky aktuálním lookům celebrit. V Asii, která je velkou beauty destinací, momentálně letí maximalistické aura nails, které vznikají za pomoci airbrushe, a 3D nail art. Mezi trendy, které jsou relevantní v Česku a na Slovensku, ale patří zejména tělové nehty a ultra glossy nails, tedy extra lesklé nehty.

 

Které designy Minora jsou nejpopulárnější?

 

Dolouhodobě si prvenství drží nehty s názvem EASY LOVER, které mají nádherný, decentní, až mléčný nude odstín. Jsou velmi ženské a moderní zároveň, nikdy s nimi neuděláte krok vedle a vaše ruce budou vždy vypadat elegantně. Mezi další bestsellery patří fuchsiový odstín VIVID PEONY a fialový odstín DESERT ROSE.

 

Jaké designy se nosí na zimu a na co se naopak zaměřit v nadcházející jarní sezóně?

 

V zimě naše zákazníce vždy vyhledávají zejména nude odstíny – móda se změnila a v chladných měsících již na nehtech nepřevládají tmavé barvy. Výjimkou jsou Vánoce, kdy ženy sáhnou spíše po tradičních odstínech, jako je červená, vínová, zelená, nebo si nehty dozdobí nějakým nail artem. Co se týče nadcházející sezóny, velkým trendem budou ultra lesklé nehty. Těch se dočkají i naše zákaznice a to hned v několika odstínech, od oblíbené nude až po tmavé odstíny fialové a tyrkysové.

 

Minora nails mají svůj “signature” tvar, jakým způsobem jste ho vybírali a budou dostupné i další?

 

Dlouhý mandlový tvar byl první, který minora uvedla a důvod byl jednoduchý.  Nejenže tento tvar vypadá krásně ve své původní délce, ale také se nejlépe upravuje. Skvěle se s ním pracuje, pokud chcete mít kratší mandlové nebo dokonce hranaté nehty, protože vám dává dostatek prostoru pro změnu. Minora dnes však nabízí i kratší mandlové nehty ve střední délce, které jsou připraveny k aplikaci bez jakýchkoliv úprav a vyhovují mnoha ženám. V současné době navíc pracujeme na právě zmíněné kolekci ultra lesklých nehtů, která jako první přinese krátký a hranatý vzhled.

 

Jak často obměňujete kolekce?

 

Naší nabídku tvoří stálá kolekce oblíbených nude odstínů a základních barev, jako je červená, černá, bílá, světle fialová a světle modrá. Pravidelně ji doplňujeme o odstíny, které jsou vhodné pro dané roční období. Letos poprvé představíme tematicky ucelenou kolekci, na kterou se velmi těšíme a doufáme, že ji naši skvělí zákazníci ocení.

 

Jak dlouho minora nails vydrží? Lze je používat opakovaně?

 

Naše press-on nehty vydrží v závislosti na kvalitě aplikace minimálně 7 dní. Na základě našich zkušeností však nehty vydrží mnohem déle, často až jeden měsíc, ale z hygienických důvodů doporučujeme přelepení po zhruba dvou týdnech nošení. Skvělým a až neuvěřitelným specifikem press-on nehtů je také fakt, že po celou dobu jejich nošení neuvidíte žádné odrosty, což vám umožní užívat si jejich vzhled v plné kráse od prvního až do posledního dne.

 

Jak dlouho trvá jejich aplikace a jaký je postup? Je zapotřebí lepidlo na nehty?

 

Aplikace je opravdu rychlá a snadná! Stačí si z krabičky vybrat vaší velikost, odmastit vaše nehty, jemně je obrousit, poté nalepit gelovou samolepku, a na ní už jen následně nalepit nehet. Během fáze lepení nezapomeňte samolepku a nehet alespoň na 10 vteřin přitisknout a máte hotovo. Můj tip, jak dosáhnout nejlepšího výsledku a co nejdelší výdrže nehtu, je aplikovat nehty před spaním, kdy již nepřicházíte do kontaktu s žádnými krémy nebo vodou, aby měl nehet co nejlepší příležitost se s nálepkou spojit a dobře držet co nejdelší dobu.

 

Plánujete nějaké novinky do budoucna? Na co se aktuálně zaměřujete?

 

Určitě, na jaro plánujeme představit naši první samostatnou tematickou kolekci a na léto chystáme velkou novinku!

 

Kde je možné minora nails sehnat?

 

Kompletní nabídku aktuálně dostupných odstínů a limitovaných kolekcí najdete na našem e-shopu minoranails.sk a nově také na e-shopech marionnaud.sk a marionnaud.cz. Najdete nás také v parfumeriích Marionnaud na Slovensku a v České republice. V Česku ještě minora nails prodává Ones Concept Store na Újezdě a Azaria Piercing & Jewelry Studio v Palackého ulici v centru Prahy.

CategoriesNezařazené