V

Vyrazte na dokonalý letní brunch do hotelu Augustine

Neděle je den odpočinku, klidu a pohody, a kde jinde si to všechno dopřát, než na luxusním brunchi? Restaurace Augustine, náležící ke stejnojmennému pětihvězdičkovému hotelu na Malé Straně, nabízí jedinečný zážitek jako stvořený pro slunečná víkendová odpoledne.

 

Nedělní brunch je v restauraci Augustine již dlouholetou tradicí, ale v teplých měsících nabývá toho největšího půvabu, protože si ho můžete vychutnat venku na hotelové terase nebo v překrásné zahradě se slunečními hodinami. Tyto prostory jsou skutečnou oázou klidu – přímo v centru Prahy, a přitom tak vzdálené od městského ruchu a starostí. Hotel Augustine sídlí v bývalém augustiniánském klášteře, jehož historie sahá až do 13. století, a tato magická atmosféra je tu cítit na každém kroku. Koncept hotelu snoubí historii s moderním přepychem a hotelová restaurace tuto myšlenku dovádí k dokonalosti. Šéfkuchař Jan Horák si zakládá na pečlivě vybraných místních surovinách od těch nejlepších dodavatelů a jeho menu je inspirováno jak tradiční českou kuchyní, tak nadčasovou evropskou elegancí. V rámci nedělního brunche na Vás čeká bohatý výběr masa a sýrů od českých farmářů, oblíbené vaječné pokrmy připravené přesně dle Vašeho přání, ale také delikátní středomořské plody a široká nabídka dezertů. To vše je doplněno bezedným Proseccem, šampaňským nebo nealkoholickými nápoji dle Vašeho výběru a živou klavírní hudbou.

 

Augustine brunch se koná každou neděli od 12:30 do 15:00. Přijďte se ponořit do okouzlující atmosféry s nádechem historie a ochutnat to nejlepší z české i mezinárodní kuchyně. Více informací najdete na www.augustine-restaurant.cz.

 

This slideshow requires JavaScript.

CategoriesNezařazené