S

Stylová oslava jara: Velikonoční brunch v restauraci ZEM nabídne hravou symfonii chutí a barev

Restaurace ZEM zve na velikonoční brunch, který slibuje stylový sváteční zážitek v samotném srdci Prahy. Uskuteční se v neděli 20. dubna od 12:00 do 15:00 hodin a nabídne vše, co si od dokonalého brunche můžete přát – elegantní prostředí hotelu Andaz Prague, uvolněnou atmosféru, špičkový servis a promyšlené menu s kreativním platingem, které potěší všechny smysly.

 

Dubnová edice brunche čerpá inspiraci z velikonočních klasik. Sváteční à la carte menu sestavil kulinářský tým v duchu filozofie restaurace – propojením českých tradičních receptů, precizního řemesla, sezónních surovin a současných gastronomických technik.

 

„Chtěli jsme zachytit atmosféru Velikonoc prostřednictvím svěžích chutí a barev, které k jaru neodmyslitelně patří. V menu najdete spoustu čerstvé zeleniny, jemné jarní maso a samozřejmě i sladkou tečku. Vše jsme připravili tak, aby to bylo hravé, ale zároveň sofistikované,“ říká šéfkuchař Tim Wanless.

Menu nabídne jak tradiční ingredience, tak nečekané kombinace chutí v rafinovaném pojetí. Hosté se mohou těšit například na vaječnou terinu s estragonovou majonézou, nakládanou cibulí a sušeným žloutkem, nebo na špenátovou polévku s bramborovým knedlíčkem, křepelčím vejcem a černým česnekem. Nebude chybět ani oblíbené maso – jarní kuřátko s kukuřicí a tymiánem, nebo jehněčí kolínko se smržem, bramborovým pavé a miso majonézou. A na závěr? Dvě sladké delikatesy, které Velikonoce uzavírají s noblesou – čokoládové hnízdo s malinami, růží, citronem a tonka fazolí, nebo jemná pampelišková pěna s bílou čokoládou a višněmi.

 

Velikonoční brunch v restauraci ZEM

 

Termín: neděle 20.dubna od 12:00 do 15:00 hodin
Cena: 1595 CZK na osobu včetně neomezené konzumace prosecca, studených a teplých nealkoholických nápojů a piva

 

Počet míst je omezen, rezervace předem nutná na čísle +420 227 344 900.

CategoriesNezařazené