Díky novému profesionálnímu opálení MineTan si lze v Praze opatřit nádherně bronzovou pokožku i uprostřed zimy.

Australská profesionální samoopalovací kosmetika MineTan jako první přichází na trh s revoluční a rychlou technologií dokonalého opálení. Samoopalovací nástřik vytváří přirozený bronzový odstín pleti, perfektně hydratuje pokožku a je jen na klientce, aby si vybrala, jak intenzivně opálená chce být.

Aplikaci novinky MineTan provádějí exkluzivně v THE SENSES na Smíchově, kde jsou k dispozici i další kosmetické procedury. Opálení bez škodlivých účinků UV záření je vhodné pro všechny typy pleti, je bezpečné pro těhotné ženy a vhodné i pro vegany. Všechny produkty MineTan obsahují pouze přírodní DHA (kyselina dokosahexaenová), která v kombinaci se silnými antioxidanty, extrakty z ovoce a oleji pomáhá rychlejšímu vstřebání do pokožky a vytváří tak dlouhotrvající efekt dokonalého opálení.

Samoopalovací složky začínají působit ihned po styku s pokožkou. Pokud se klientka osprchuje hodinu po aplikaci, dosáhne jemného přírodního tónu pleti, pokud tak učiní po 2 až 3 hodinách, bude její opálení tmavší. Samotná aplikace nástřiku trvá přibližně 10 minut.

THE SENSES

CategoriesNezařazené