Café Buddha Balbínova se vrací ke kořenům asijské kuchyně a ke svým nejlepším receptům skrze nové menu Back to basics.

Duo Sofia Smith a Štěpán Návrat, kteří gastronomii Café Buddha udávají směr, kromě servírování bestsellerů podniku, jež za osm let nastřádali, ke zdejším pokrmům vytvořili speciální omáčkové párování. To čítá na dvanáct signature domácích omáček a dresinků. Nově je v Café Buddha Balbínova možno pohostit i děti, jelikož pro ně místní tým sestavil speciální, nepálivé, menu.

Absolutní novinkou v Café Buddha Balbínova je Asian tasting, malé degustační porce:

Po Pia Summer rolls – svěží čerstvé závitky s omáčkou

Ebi Tempura – krevety v tempuře s omáčkou XO

Smoky Salmon – uzený losos se sriracha omáčkou

Tuna Avocado –  tuňák s ponzu omáčkou

Chuka Wakame – mořské řasy se sezamovou omáčkou

Beef Top Blade – hovězí steak s teriyaki omáčkou

Café Buddha Balbínova

CategoriesNezařazené