Stálý jídelní lístek restaurace Bellevue se proměnil, aby vyhověl chutím letních měsíců.
Zdejší šéfkuchař Marek Šáda využil právě dozrávající úrodu ovoce, od třešní přes maliny a borůvky až po rebarboru a nezapomněl ani na zeleninu v podobě mrkve, řepy a voňavého kopru. Všechny tyto lákavé ingredience pak na talíři spojil spolu s lahodnými masy do neotřelých kombinací.
V úvodu degustace chuťové pohárky naladí foie gras s rebarborou, řepou a malinami či hovězí tatarák s lískovými ořechy. Z hlavních chodů zachutná perlička s mrkví a fazolemi, ravioly s hovězím líčkem, losos s čočkou či srnčí hřbet s třešněmi a liškami. Zastánci sladkého navíc mohou sáhnout po dekadentně bohatém čokoládovém dortu s borůvkami či podmanivém spojení vodního melounu a brynzové zmrzliny.
Všechny novinky restaurace Bellevue lze ochutnat samostatně či jako součást degustačního menu.