O

Oficiální časomíra Mistrovství světa v ragby 2019

Pro Mistrovství světa v ragby, které se bude letos konat od 20. záři do 2. listopadu v Japonsku, bude časomíru zajišťovat značka Tudor.

Ragby je sport tvrdý a nekompromisní, ale vznešený a férový. Propojení hodinek Tudor, které mají tyto hodnoty ve své DNA a světem rugby je tedy zcela logické. Mistrovství světa v ragby je třetí největší sportovní událostí světa a koná se každé čtyři roky, kdy se o pohár Webba Elise utkává dvacet týmů.

Mezi ně patří i novozélandský tým All Blacks, jehož členové jsou hrdými ambasadory značky Tudor. Ti se navíc zapojili do kampaně #BornToDare, jelikož každou sezónu a každý trénink dokazují, že se nebojí výzvy.

Pro Mistrovství světa v ragby 2019 byla vyrobena speciální edice hodinek Tudor Black Bay Chrono, které bude využívat 23 členů týmu rozhodčích, asistentů a dalších důležitých osob. Hodinky Black Bay Chrono jsou osazeny manufakturním kalibrem MT5813 se sloupkovým kolem, silikonovým vláskem setrvačky a 70hodinovou rezervou chodu. Uchyceny budou netradičním černým pryžovým páskem a na památku výsostné události bude na dýnku gravírovaný nápis.

Hodinářství Bechyně

CategoriesNezařazené