Montblanc představuje novou kolekci luxusních cestovních doplňků zajišťujících dokonalou svobodu pohybu a požitek z cestování.

Hledání inspirace skrze cestování je jedním ze základních principů domu Montblanc již od roku 1906. „V Montblanc věříme v celoživotní přínos, který cestování přináší. Naše značka by neexistovala bez tohoto porozumění spojeného s duchem objevování našich zakladatelů. Je to zakódováno v našem DNA. Tento rok jsme vytvořili cestovní kolekci, která dokonale zapadá do každodenního života našich zákazníků propojující luxus, business a lifestyle. Jsou neustále v pohybu, prozkoumávají svět a hledají inspiraci a nové nápady. Naše cestovní doplňky jsou perfektními společníky – funkční, spolehlivé a stylové, přispívající k tomu, aby každá cesta byla příjemným zážitkem,”říká Nicolas Baretzki, CEO značky Montblanc.

Proto Montblanc představuje tři nové linie doplňků, které se hodí na každou příležitost, vzájemně se doplňují a umožňují jejich kombinování dle funkčních potřeb a stylových preferencí. Každý model je vyroben v Itálii dle nejvyšších standardů s důrazem na řemeslné zpracování a odpovědné získávání materiálů.

Kabinový kufr #MY4810 Montblanc Nightflight Trolley představuje všestranné a spolehlivé zavazadlo, které je nepostradatelným společníkem moderního cestovatele i neohroženého dobrodruha.

Linie Montblanc Extreme 2.0 je zase svým „high-tech“ designem kombinujícím kůži s motivem karbonového vlákna a matným černým kováním perfektní volbou pro ty, kdo hledají spolehlivé a dobře vypadající cestovní doplňky a zároveň chtějí být vždy o krok napřed na cestě za svými cíli.

K mání je i linie Meisterstück Urban z matné černé kůže, která propojuje čistou sofistikovanost s městskou elegancí a zahrnuje batohy, aktovky na dokumenty i pouzdra, která jsou pro odvážnější jedince k mání také v elektrizující kobaltové modři.

Montblanc

CategoriesAgenda