V pražské Galerii Mánes je ode dneška až do 30. listopadu k vidění unikátní výstava nejlepších fotografů ze všech koutů světa.

Všechny vystavené fotografie byly pořízeny exkluzivně pro tuto akci a jejich společným motivem je portrét na černém pozadí. Výstavu zahájila včerejší slavnostní vernisáž, na které nadace Kapka naděje pokřtila svůj kalendář pro rok 2020, který vznikl ve spolupráci s firmou Fujifilm.

V pražské Galerii Mánes na Masarykově nábřeží bude po celý měsíc listopad probíhat  ojedinělá výstava 14 nejlepších fotografů ze zahraničí i Čech. Veškeré fotografie byly pořízeny unikátně pro tuto výstavu, byly vyfoceny Fujifilm GFX systémem a jejich společným tématem je portrét na černém pozadí.

Součástí výstavy bude i 65 odborných workshopů a přednášek vedených zkušenými profesionály.

Fujifilm X-Photographers Back in Black

Na výstavu je možné zavítat každý den od 10:00 do 20:00.

Titulní vizuály k výstavě vyvořila přední česká fotografka Lucie Robinson, odrážející hlavní téma výstavy – portrét na černém pozadí. Během vernisáže rovněž představí svou tvorbu herečka Andrea Růžičková Kerestešová, která se nadšeně věnuje fotografii a díky dlouhodobé spolupráci s se spoelčností Fujifilm zde představí své snímky.

CategoriesNezařazené