T

Tajemství zdravých vlasů

Ikonická řada vlasových produktů Tea Tree americké značky John Paul Mitchell Systems® využívá účinky cenného čajovníkového oleje.

Známý londýnský kadeřník Paul Mitchell, jenž se narodil roku 1936 ve skotském Carnwathu a po celá 60. léta minulého století utvářel trendy vlasového stylingu, se jednoho dne vzdal všeho pozlátka, které se k jeho věhlasu neoddělitelně vázalo. Bez prostředků vyrazil na Havaj, kde se ponořil do do hlubokých meditací a žil takřka jako mnich.

Tam se po čase už poněkolikáté potkal s úspěšným, o osm let mladším kalifornským obchodníkem Johnem Paulem DeJoriou, který měl za sebou zkušenosti z různých firem zaměřených na vlasovou péči, včetně Redkenu. Slovo dalo slovo, oba muži zjistili, že mají mnoho společného, a roku 1980 v Kalifornii založili značku John Paul Mitchell Systems®.

Už jejich první výrobek, šampon s extrakty z havajského divokého zázvoru awapuhi, se stal bestsellerem, ale o největší úspěch brandu se postaral šampon Tea Tree Special Shampoo s obsahem 5 % oleje z čajovníku australského s pečujícími, stimulujícími a antiseptickými účinky, jenž spatřil světlo světa roku 1987. Unikátní šampon zmírňuje příznaky kožních problémů a podráždění, jelikož působí hluboko v pokožce, a navíc snižuje výskyt lupů a povzbuzuje mysl.

K mání je v současnosti i kondicionér a řady Tea Tree Lemon Sage s citronem a šalvějí pro silné vlasy s objemem, Tea Tree Lavender Mint pro hydrataci a revitalizaci suchých vlasů a Tea Tree Scalp Care, jež díky rostlinné směsi Regeniplex pomáhá zamezit jejich řídnutí.

Produktové řady Tea Tree jsou k dostání ve vybraných salonech.

CategoriesNezařazené