P

Pražská křižovatka krásy

Nápad na otevření Institutu Orlane Praha se zrodil v hlavě jeho zakladatelky a majitelky Ivany Zachové asi před 8 lety, poté co navštívila vůbec první institut Orlane na světě, který dodnes funguje na adrese 163 Victor Hugo v Paříži.

Pařížský institut krásy

Ivana Zachová už tehdy měla zkušenosti s vedením vlastního kosmetického salonu Le Studio de Beaute v Praze, na provozu pařížského „institutu krasy“ ji ale zaujalo především skutečnost, že tamější personál kombinoval manuální kosmetická ošetření se strojovými, což tehdy nikdo jiný nedělal. Také ji učaroval chytře nastavený koncept.

Klienti Institutu Orlane Praha

Klienti Institutu Orlane totiž mohou na jednom místě obstarat péči jak o své tělo, tak o pleť či vlasy během jedné návštěvy. Institut Orlane Praha je pak unikátní i tím, že v něm jako hlavní kosmetička působí Silvie Piazzini Albani, která se značkou Orlane pracuje už pětadvacet let. Centrum krásy „Stejně jako ostatní instituty Orlane i ten náš nabízí kosmetická ošetření a procedury, které mají předem dané postupy navazující na produktové řady Orlane. Ty pak doplňujeme souvisejícími službami, tedy manikúrou, pedikúrou, nehtovou modeláží, úpravou obočí, barvením řas, depilací, ale i make-upem a kadeřnictvím,“ popisuje Ivana Zachová komplexnost nabídky Institutu Orlane Praha. Ten se od podobnych zařízeni odlišuje i tím, že jsou v něm všechny služby zastoupeny rovnoměrně a žádné z nich není dan větší prostor než jiné. „V tom je náš institut výjimečný, nevím o žádném salonu, který by fungoval stejně, v každém je vždy dominantní buď kadeřnictví, kosmetika, nebo manikúra a ostatní služby slouží jen jako doplňkové,“ uzavírá.

Výsostná péče „haute“ nebo „pret-a-porter“

Ošetření, jež lze v Institutu Orlane Praha absolvovat, se stejně jako produktové řady Orlane dělí na „haute“ a „pret-a-porter“, tedy na procedury a kosmetická ošetření, jež se zaměřují na potřeby dané pleti, od dehydratace až po vrásky. Nejoblibenější řadou a zároveň i ošetřením z portfolia Orlane je B21 Extraordinaire, které se provádí za pomoci ikonické masáže a speciálni kolagenové masky a je určeno jak ženám, tak mužům. Produkty B21 Extraordinaire si poradí s jakýmkoliv problémem pleti, jelikož obsahuji směs 21 bio aminokyselin ze světle modrého kosatce, takzvaný komplex mládí.

Ošetření Royal

Nejluxusnějším ošetřením pleti je pak Royal, při němž jsou použity produkty „královské“ řady Royal s obsahem mateří kašičky a 24 karátového zlata. To zároveň kombinuje péči o pokožku s péči o tělo, doprovází jej totiž uvolňující masáž zad. Pro citlivou a reaktivní pleť se sklonem k alergiím lze víc než doporučit řadu produktů Oligo, určených nejen pro domácí použití, ale právě také při zklidňující proceduře. Nejnověji Orlane poskytuje ošetřeni Moisturizing Super Global pro posilnění a obnovu dehydratované pokožky.

Preciznost především

Institut Orlane Praha věří v inovace a přidanou hodnotu, proto svým zákazníkům nabízí možnost nechat si upravit například nehty a vlasy zároveň, ale i výjimečnou službu All In One. Ta jim ušetři drahocenny čas, protože při ni mohou využít hned tři služby najednou: All In One se provádí v kabinách se speciálním lehátkem a se zabudovanou pedikérni vanou, v rámci jedné návštěvy tak stihnete nejen kosmetiku, ale i manikúru a pedikúru, protože se o vás budou starat hned tři terapeutky zároveň. Do institutu mohou zavítat také dvě kamarádky, které si chtěji během ošetřeni popovídat. Pro ně je určena kabina, v níž je propojena manikúra s pedikúrou.

 

„Klient ani nemusi dopředu vědět, jaké ošetření chce podstoupit, stačí, aby do institutu přišel, a zkušené kosmetičky mu správné ošetření s ohledem na aktuální potřeby jeho pleti a roční období navrhnou přímo na míru.“

 

Orlane Institut

CategoriesAgenda