T

True Travel specialista na Nový Zéland

Novozélandská cestovní kancelář v českých rukách. Specialista na Nový Zéland, Antarktidu a Polynéské ostrovy exkluzivně pro českou a slovenskou republiku.

Cesta na Nový Zéland s True Travel Ltd je jako nechat se průvodcovat na Mt Everest Edmundem Hillarym… Hoďte do koše katalogy se zájezdy běžných cestovek, tady jste přímo u zdroje. Blíž už být nemůžete! Nový Zéland je náš domov, pravidelně ho křižujeme a hlavně, máme ho moc rádi! A tak se nebojíme říct, že vám cestu či zájezd na Nový Zéland připravíme jako nikdo jiný – se zážitky, ke kterým se budete ještě dlouho vracet.

Podrobně, profesionálně, s detaily a informacemi, které vám jen tak nikdo nepodá, aktuálně a přesně. Máme tuto nádhernou zemi pod kůží a rádi se s vámi o tento výjimečný pocit podělíme. Předávání dlouholetých zkušeností a informací bereme jako poslání. Ukážeme vám místa Nového Zélandu, která často neznají ani sami Novozélanďané.

Na co přesně se můžete těšit?

  • na špičkové české průvodce (až 15 let na Novém Zélandu)
  • na kompletní a profesionální cestovní servis (letenky, doprava, ubytování, pojištění…)
  • na zajištění originálního programu na míru
  • na tematické cestování za tím, co vás zajímá (heliskiing, foto expedice, golf, za vínem, svatby, cyklo expedice, za relaxem, rybaření, jachting)

Vaši cestu snů si můžete najít nebo rovnou objednat na webu www.truetravel.cz, telefonním čísle +420 602 306 443 anebo emailu info@truetravel.cz

CategoriesNezařazené