S

SARDINIE: Umění cestovat luxusně

Pokud právě plánujete dovolenou v Itálii, neměli byste minout italský ostrov Sardinie. Tato exkluzivní destinace patří momentálně k nejluxusnějším místům světa. Kloubí se v ní krásné pláže, dechberoucí příroda, průzračně čisté moře, špičkové resorty, a ještě lepší servis. Věděli jste, že Sardiňané se dožívají společně s Japonci nejvyššího věku? Nedivíme se, jejich ostrov je totiž přímo ráj na zemi!

Zarezervujte si právě teď nezapomenutelnou cestu na míru do destinace vašich snů. Pomocí SARDEGNA TRAVEL, která již 17 let nabízí luxusní hotely a rezorty na jednom z nejkrásnějších ostrovů světa – Sardinii, využijte prémiových služeb, které tato výjimečná cestovní kancelář nabízí.

Filozofií společnosti SARDEGNA TRAVEL je individuální přístup a hýčkání klienta od prvotní poptávky, až po spokojený návrat domů. Ubytování v nejexkluzivnějších hotelích světa, pronájem špičkových automobilů předních světových značek, cestování vrtulníkem či luxusní jachtou i s kompletním personálem nebo návštěvu vzácných archeologických nalezišť, to a mnoho dalšího je standardem služeb této cestovní kanceláře.

Colonna Pevero Hotel - LA CORTE DEGLI ULIVI
COLONNA PEVERO HOTEL

 

SARDEGNA TRAVEL je v této oblasti jedničkou na trhu a zároveň jediným touroperátorem pro oblast Sardinie. Jakožto exkluzivní partner letecké společnosti Smartwings garantuje maximálně stejnou cenu, jako je nejnižší relevantní nabídka letenek a ubytování nabízená přímo leteckou společností nebo ubytovatelem.

FORTE VILLAGE RESORT

 

O své soukromé tipy se s námi exkluzivně podělili majitelé Martina a Antonio Costantino, kteří výběr těch nejlepších hotelů rozdělili podle toho, pro koho se nejvíce hodí. „Pokud bychom měli vybrat resort, jenž je kombinací luxusu a profesionálních služeb a který si oblíbili i členové královské rodiny, byl by to Valle dell´Erica Resort Thalasso & Spa – Hotel La Licciola,“ popisují. Samozřejmostí je wellness i naprosté soukromí.

EXPERIENCE HOTEL SU GOLOGNE

 

Jestliže plánujete dovolenou se svou drahou polovičkou a chcete si dopřát romantiku a odpočinek ve dvou, vsaďte na jedinečný Experience Hotel Su Gologone v samém srdci Sardinie. „Vzduch zde voní myrtou a rozmarýnem, hotel je ukrytý v zahradě s působivým výhledem na okolní hornatou krajinu. I Madonna, která ho navštívila ví, že je ideálním místem pro romantické duše,“ usmívá se pan Costantino.

VALLE DELL ERICA RESORT & THALASSO & SPA – HOTEL LA LICCIOLA

Chcete-li pobyt na Sardinii strávit se svou rodinou s dětmi, zarezervujte si Forte Village Resort. „Tento resort každoročně vyhrává prestižní světová ocenění za nejlepší poskytované služby. Jedná se o jedno z nejluxusnějších míst, které je přizpůsobeno i dětem. Využít mohou nejen dětský klub a speciální restauraci, ve které se podávají speciality přímo pro ně, ale je zde také několik profesionálních sportovní akademií, škola kouzel nebo např. Barbie dům od Mattela v životní velikosti,“ zdůrazňuje zase paní Martina Costantino.

Nejen pro zajímavost, ale také pro maximální garanci profesionality cestovní kanceláře SARDEGNA TRAVEL, stojí za zmínku i to, že pan Antonio Costantino zastával na Sardinii řadu významných funkcí, z nichž nejprestižnější byla: Regionální radní pro cestovní ruch, obchod a řemeslnou výrobu a v roce 2014 dokonce získal státní vyznamenání Italské republiky – rytířský řád za zásluhy o šíření dobrého jména Itálie v zahraničí.

Synonymem společnosti SARDEGNA TRAVEL je DOKONALÁ DOVOLENÁ! Šťastnou cestu.

Sardegna Travel

CategoriesNezařazené