B

Být i v karanténě oblečená pohodlně a sexy není science fiction!

U mnohých se karanténa nese v duchu počítání otevřených lahví červeného vína. Česká streetwearová značka však vzkazuje: „Nechte korek korkem a užijte si víno v podobě nové vínové kolekce složené z již oblíbených produktů.“

Tak dlouho volaly zákaznice po barevnosti oblíbených produktů, až byly jejich prosby vyslyšeny. Česká značka streetwearového oblečení Girls Without Clothes přišla s novou kolekcí. Ze svých modelů vybrala ty nejpopulárnější a nechala je vytvořit v krásné nové barvě – vínové! Kdo tvrdil, že pohodlné tepláky či mikina nemohou být sexy, tomu právě došly argumenty. 

Mikina Outline Burgundy

V černé variantě patřila mezi bestsellery, nyní je zde v barvě burgundského! Pohodlná bavlněná mikina s vyšitým logem značky, prostě klasika, kterou by měl mít doma každý. Při sportu, v karanténě nebo v oblíbené kavárně (až se otevřou) je zkrátka ideální.

Mikina Outline Burgundy 1 890 Kč

 

Tepláky Burgundy

K mikině nemohou chybět tepláky. Snesou sport i venčení psa, ale doma při sledování Netflixu taky nezklamou. Tepláky jsou ušity v Česku z nepočesané bavlny. To znamená, že nepustí ani chloupek. V pase se “skrývá“ pruženka v kontrastní černé barvě, kterou lze schovat nebo naopak ukázat. Kapsy na klíče a kartu pro rychlou návštěvu večerky jsou samozřejmostí.

 

Tepláky Burgundy 1890 Kč

Mikinošaty Burgundy

Tenhle produkt aspiruje na titul nejoblíbenější kousek v šatníku každé holky – obrovská mikina “ukradená“ z přítelova šuplíku, díky 80 % bavlny maximálně příjemná a pohodlná. Výhodou mikinošatů je také jejich délka, která ukáže snad jen kotníky, takže můžete bez obav vyjít do ulic.

Mikinošaty Burgundy 2190 Kč

Šaty Tenerife Burgundy

Moře se nás letos možná netýká, ale i na Lipně se dá zažít nejdivočejší párty v šatech Tenerife. Příjemný materiál z 95 % bavlněný je doplněn pruženkou s nápisem Girls Without Clothes, rafinovaným výstřihem a rozparkem. Rozparek je, na přání zákaznic, méně hluboký, ale i přesto šaty neztrácejí na pohodlnosti. Výstřih, který odhaluje záda, vzkazuje jediné: Doba, kdy byl nejpřitažlivější odhalený dekolt, je dávno pryč!

Šaty Tenerife Burgundy 1590 Kč

Mikina Láska Burgundy

První máj, lásky čas! Letošní jaro přeje barvám, a tak je potřeba uvést v barvě vína také oblíbenou Lásku. Mikina s kapucí a černě vyšitou Láskou na hrudi je tak třešničkou na dortu celé vínové kolekce.

Mikina Láska Burgundy 1990 Kč

O značce Girls Without Clothes:

Česká značka Girls Without Clothes, nabízející streetwearové oblečení pro ženy i muže, byla založena v roce 2013 ostravským fotografem Martinem Feixem, kterého ženská nahota v obrazech vždy bavila. Díky snaze posunout svoji práci dál vymyslel koncept postavený na polonahých dívkách – i když je paradoxně bude oblékat. „Značku jsem založil v roce 2013, v té době už jsem se 8 let věnoval focení, ale nebyl jsem moc schopný se tím uživit. Chtěl jsem se zabývat módní a reklamní fotkou, ale když už jsem nějakou zakázku dostal, byly to spíš svatby, maturitní tabla, interiéry hotelů a kaváren. Tak jsem si řekl, že když neumím najít klienta, který by o mé služby měl zájem, vytvořím si produkt a stanu se svým klientem sám,“ říká Martin Feix.

Značka je založena na kvalitních materiálech, minimalismu a funkčnosti, která však nesmí produkt ohrozit na přitažlivosti. Vše se šije v České republice.

A nakoupit můžete samozřejmě z pohodlí domácí kanceláře na stránkách www.girlswithoutclothes.cz

CategoriesNezařazené