U

Umělecké dílo nebo luxusní difuzér?

Netradiční, luxusní a návyková vůně domova, kterou si zamilujete jak designem, tak vonnými esencemi.

Značka Locherber Milano je haute couture mezi interiérovými vůněmi a designovými doplňky. Znaky té nejvyšší kvality a řemeslné propracovanosti najdete na každém z výrobků, které jsou netradiční, a tak zaujmou nejen vás, ale i každého, koho oslní svou vůní i unikátním vzhledem. Jste milovníci luxusního mramoru? Pak nesmíte minout ty s mramorovým víčkem. Není na čase si je blíže představit? Jen malé upozornění, od teď asi nebudete potřebovat televizi, veškerý zrak se bude upínat na tyto objekty.

Není difuzér jako difuzér. Busto Mannequin je umělecké dílo, které se vymyká všemu, co jste dosud mohli vidět na trhu s interiérovými vůněmi. Proslulá italská kreativita, dávné umění ruční práce, přitažlivost a jedinečnost: to co odlišuje řadu MANNEQUIN je její bytí, jakožto vyjádření nevyčerpatelné kreativity, která charakterizuje Made in Italy. Je vytvořen z přírodních materiálů: dřeva, kovu a skla. Na povrchu je masivní dřevo z ořešáku královského, v jeho vnitřku se nachází kovová vložka, ve které je umístěný skleněný flakon s vůní. Všechny tyto prvky zvyšují exkluzivnost a unikátnost tohoto objektu, který je nekonvenční, tajemný, a právě proto vzrušující. Právě k takovému objektu je potřeba i dokonalá vůně, tajemná a aromatická vůně Mannequin.

Jak voní exkluzivita?

Luxusní černé zpracování aroma difuzéru Locherber Milano s vůní Oudh je určeno pro opravdové znalce parfémů a designu. Víčko je zde vyrobeno z černého mramoru PORTORO, díky němuž se difuzér stává klenotem mezi bytovými doplňky. Agarwood známý také jako OUDH, je pryskyřice, která se vytváří na stromech Aquilárie a Gyrinops, pokud jsou tyto stromy napadeny speciálním druhem houby. Silicemi zhuštěné dřevo je používáno jako pevná forma Oudh a velmi ceněno v mnoha kulturách pro svoji charakteristickou vůni, kdy po mírném zahřátí dřevo uvolňuje svoji vůni, proto se používá i v domácnostech. Dřevitá, aromatická a ambrová vůně se hodí jak do hotelových recepcí, tak obývacích pokojů, kanceláří vedení firem či dámských butiků a pánských holičství.

Vůně, která probouzí múzy

Locherber Milano vonný difuzér s tyčinkami s objemem 2,5 litrů ve velkém skleněném flakonu s dlouhými tyčinkami je speciální luxusní edice s mramorovým víčkem z modrého mramoru AZUL PARADISE. Nádherný světle modrý mramor je velmi vzácný a nalezišť je po celém světě jen několik. Ve spojení s vůní CAPRI BLUE představuje neuvěřitelně krásný mix přírody, historie a kultury. Tento ostrov nemá ve světě obdoby pro svoji jedinečnou atmosféru, a proto sem od nepaměti jezdili různí umělci, malíři, hudebníci, spisovatelé, aby načerpali tuto jedinečnou atmosféru a probudili svoji múzu. Hodí se do wellness prostorů, showroomů aut či luxusních restaurací a na vaši vysněnou jachtu. Zkrátka všude, kde je luxus vítaný.

Ke koupi na www.locherbermilano.cz

CategoriesNezařazené