L

Luxusní majetek si zaslouží luxusní pojištění

Nelehká doba zasáhla Českou republiku v době vysokého ekonomického blahobytu. Ze dne na den přišlo nespočet lidí o práci, společnosti byly nuceny snížit své náklady na minimum a lidé se ukryli do svých domovů, kde s obavami vyčkávali, co se bude dít dál. Naštěstí se zdá, že nejhorší má Česká republika již za sebou a ekonomika se opět začíná rozhýbávat. V době krize přišlo jedno velké uvědomění, a to, že si svůj majetek musíme lépe chránit a zajistit si tak maximálně možné jistoty do let budoucích, protože jsme se teď všichni na vlastní kůži přesvědčili, že blahobyt může být pomíjivý a nikdy nedokážeme se 100% jistotou předpovědět, jak se ekonomika bude v budoucnu vyvíjet. 

Důležitou složkou, jak se ochránit před možnými riziky, je mít sjednané kvalitní pojištění, díky kterému si svůj majetek nejenom chráníte, ale můžete si být především jistí v tom, že o něj v případě nouze nepřijdete. Komplexní pojištění zajišťuje i makléřská rodinná společnost RESPECT, a.s., která v letošním roce slaví již 27 let na pojistném trhu. Srdce společnosti tvoří významní odborníci z oboru, kteří pro své klienty vždy najdou to nejlepší pojistné řešení. Hlavním cílem RESPECTu je eliminovat rizika klientů spojená s jejich podnikáním, ale zároveň zajišťovat nadstandardní pojištění soukromých osob.

Vlastníte významná aktiva u nás i ve světě? Žádný problém. 

Společnost RESPECT udělá maximum pro to, aby byla vaše aktiva plně chráněna. Takové případy vyžadují vyšší úroveň pojistného krytí, než je na trhu zcela běžné a s tím spojené služby, na které jsou jejich majitelé zvyklí z jiných oblastí. Pod významnými aktivy, které si zaslouží zajištění adekvátní ochrany, je možné si představit například nemovitosti s vyšší hodnotou v řádech 1 mil. EUR, umělecká díla vyšších hodnot, luxusní šperky nebo automobily.

Ušetřete čas i peníze díky pojištění majetku jednou smlouvou 

Často se stává, že máte každou svou nemovitost pojištěnou zvlášť, někdy dokonce i u více pojišťoven. Co kdybyste ale měli všechny své nemovitosti ochráněné jednou smlouvou? Prostřednictvím jedné smlouvy jsou v RESPECT schopni maximálně využít všech synergií na pojištění, jako jsou například cena, rozsah pojistného krytí nebo limity pojistných částek. Výsledkem a hlavní výhodou je posléze to, že máte všechny své nemovitosti pojištěny přehledně, na jedné smlouvě, u jedné pojišťovny. Navíc získáte slevu na pojistném za propojištění více nemovitostí, jinými slovy, za to, že budete mít dvě a více smluv u jedné pojišťovny. V případě, že během roku nemáte žádné změny, věnujete se tak obnově pojištění na další období pouze jednou ročně, díky čemuž výrazným způsobem uspoříte váš drahocenný čas i peníze.

Plánujete cestu do zahraničí? Nepodceňujte své zdraví a bezpečí

Hranice se pomalu otevírají a čas dovolených se nezadržitelně blíží. Než však na zaslouženou dovolenou odjedete, ujistěte se, že máte sjednané kvalitní cestovní pojištění. Pro tyto účely si můžete přes společnost RESPECT sjednat VIP cestovní pojištění, které pojistí celou vaši rodinu, a to v průběhu celého roku. Odpadne vám tak starost se sjednáváním pojištění na každou cestu do zahraniční zvlášť. Jednou z největších výhod, kterou získáte společně s kvalitní pojištěním, je pomoc s likvidací pojistné události, v případě, že se vám na vašich cestách přihodí něco neplánovaného. Díky tomu se tak vyhnete zbytečnému stresu a kontaktu pojišťovny, kdy společnost RESPECT vše vyřeší za vás a k vaší spokojenosti.

V případě, že máte zájem o bezplatnou konzultaci ohledně vašeho stávajícího pojištění nebo máte zájem o sjednání nového individuálního programu na míru, neváhejte kontaktovat společnost RESPECT, a.s. na telefonním čísle +420 725 083 179 nebo emailu michael.broz@respect.cz.

CategoriesNezařazené