V

Voňte jako žena, na kterou nikdy nelze zapomenout

„Zanechte svůj podpis“ s novou vůní Signature od Montblanc.

Některé ženy jsou natolik své a osobité, že na ně nelze zapomenout. Ať už se s nimi setkáte jen letmo, nebo je vídáte častěji, ať už pro vás zůstanou anonymními, nebo víte, jak mají rády svou kávu a co rády čtou, vyzařuje z nich něco, čím se stávají naprosto jedinečnými. A právě takovým mimořádným ženám se Montblanc rozhodl věnovat svou novou dámskou vůni. 

Jméno Signature získala podle ikonického psacího nástroje, který patří k nejcharakterističtějším pokladům ozdobeným hvězdou Montblanc. Parfém Signature je jako neviditelný podpis, jímž žena potvrzuje svou nezpochybnitelnou originalitu a podtrhuje jím svou výjimečnost.

Mimořádně ženská vůně plná kontrastů 

Autory vůně jsou talentovaný parfumér Guillaum Flavigny a neméně zkušená Natalia Gracia- Cetto. Jejich Signature v sobě snoubí smyslnost vanilky s čistým tónem pižma vytvářejícím elegantně svůdný, neviditelný závoj. „Aniž bychom rezignovali na eleganci a ušlechtilost, chtěli jsme celé kompozici propůjčit na vzdušnosti a rozzářit ji,“ objasňuje záměr obou tvůrců Natalia Gracia-Cetto.

Jejich květinově-orientálně-pižmová vůně zaujme při prvním setkání svou ryzí průzračností. Zářivá bělost pižma v základu se prolíná s něhou pivoňky, kdežto úvodu propůjčuje jiskru čerstvá klementýnka. Po dotyku s kůží se během pár okamžiků rozzáří celý ohňostroj tónů a emocí orientální vanilky, úchvatné magnólie, prosluněného ylang-ylangu. Závěr se nese ve znamení ambry a krémového podtónu benzoinu propůjčujícího celé kompozici smyslně úchvatné vyznění.

Signature má v sobě tu nejryzejší esenci moderní ženskosti propojující nevinnost s vášní a tajemství i klíč k jejich rozšifrování. 

Lahvička plná tajemství

K mimořádné vůni patří i mimořádný flakón, a nejinak je tomu i v případě Signature. Tvar flakónu vychází z podoby legendárního kalamáře Montblanc a navrhl jej designér Mark Eisen, který zvolil na povrchu bílý lak symbolizující tajemství. Jak se během dne mění světlo, mění se i vzhled flakónu, na které dopadá. Skutečné mistrovství propojené s elegancí podtrhují zlaté detaily a také světle šedá krabička zdobená safiánovým motivem, který se na výtvorech Montblanc objevil poprvé už v roce 1926.