J

Jak na zářivý pohled v rekordním čase?

Clarins, expert na péči o oční kontury, představuje TOTAL EYE LIFT.

S 10 000 pohyby denně a 22 svaly jsou vaše oči stejné jako vy: hyperaktivní, výrazné a zářivé. Bez námahy pomou prosvětlit vaši tvář. A také jsou obzvlášť citlivé. Jsou v první linii, pokud jde o UV záření. Díky velmi tenké epidermální vrstvě a nedostatečnému hydrolipidickému filmu jsou oční kontury první oblastí, kde se projevuje věk. Již ve věku 25 let můžete vidět první známky času a únavy. Zajímá vás, která část obličeje ženy trápí nejčastěji?1 Už nemusíte hledat dále.

Total Eye Lift od Clarins je výjimečná péče o oči, vyvinutá pro všechny ženy bez ohledu na věk. Postará se o vše, co stojí v cestě maximálnímu prozáření očí. Otoky a tmavé kruhy, jemné linky a vrásky a sjednocení. Clarins laboratoře, známí specialisté na přírodní aktivní ingredience a mistři na formulace rostlin, zkombinovaly jedinečné botanické výtažky ve složení, které je z 94 % přírodního původu a vytvořily tak tuto výjimečnou péči o oční kontury.

Účinek během 60 vteřin

Zavřete oči a aplikujte. Gelově-krémová textura obohacená o vosk z akácie vyhladí často příliš namáhanou a křehkou oblast očních kontur. Během 60 vteřin jsou vaše oční kontury viditelně pozvednuté a vaše oči vypadají více otevřené. S Total Eye Lift můžete bezesnou noc hodit za hlavu, zachrání vaše oči od dlouhého času stráveného před obrazovkou a během mrknutí odstraní známky únavy.

Když je vám 25? Rozptýlí… 

Tmavé kruhy, otoky a známky únavy. Když máte nedostatek spánku nebo procházíte stresem. Vaše oční kontury budou zářivé, osvěžené, pružné a oči do široka otevřené.

Když je vám 40? Pozvedá… 

Vrásky výrazu se začínají prohlubovat a oční víčka oslabovat. Péče, která přepne vaše oči do bdělého režimu pro intenzivní a zářivý pohled.

Když je vám 50? Vyplňuje… 

Pro vyplněnou pleť okolo očí a očních víček a viditelně mladistvější pohled.

CategoriesNezařazené