L

Letní dekorace, které se hodí nejen k osvěžujícím drinkům

Kdo by nemiloval designové nádobí, skleničky nebo vázy? Z nich zkrátka chutná vše lépe! Které dekorace vévodí letošní sezoně? Držte v ruce sklenky jejichž dekor charakterizuje kombinaci moderních a starých prvků designu. 

Na oblíbený Aperol spritz

Bubbles, Blasen, buborékos, pieno di bolle… a česky – bublinky. Všechny jazyky na světě pro ně mají krásný název, protože je milují. Užijte si bublinky v perlivé a jemně nahořklé chuti Aperol spritz. Speciální Aperol set v elegantní sklence s jemným květinovým dekorem je vhodný i pro další letní koktejly.

Roztomilé puntíky

Spočítejte tečky na nových sametových sklenkách a vychutnej si drink ve dvou. Puntíkový set oblíbeného tvaru Giselle XY ml, stříkanou černou matnou barvou, je skvělý dárek, který rovnou vybízí k oslavě.

Prossecco set

Na pláži stejně jako na rozkvetlé louce. U moře stejně jako u břehu rybníka. Vždy stejně elegantní, stejně jemné a výjimečné umí být pouze Prosseco. Takový je i dámský party set na perlivá a šumivá vína. Sklenky moderních tvarů Stemles s dekory inspirovanými přírodou a řetízky s miliony perliček vybarví nejlépe dlouhé letní stíny. Vychutnejte si drink s jahodou, malinou nebo cukrovou vatou.

Nechte se zlákat hlasem džungle

Dotkněte se sklenky hebké jako tygří pohlazení a černé jak nejtemnější noc na rovníku. Kapka ginu a špetka chininu v šumivém toniku je správný recept pro lovce v džungli. Užijte si letní osvěžení s nádechem exotiky Gin & tonic ve sklence Giselle XY ml stříkané černou matnou barvou ozdobenou exotickými dekory vytvořenými technikou sítotisku.

Dáme si do bytu, do bytu.. vázu!

Moderní vázy v trendy barevných variantách jsou vhodné pro čerstvé květiny, ale krásné jsou i prázdné jako doplněk různých interiérů.

CategoriesNezařazené