H

Hydratovaná a pružná pleť: zatočte s vráskami díky těmto kolagenovým kapslím

Kolagen je spojován s krásou pro své výjimečné schopnosti zachovat lidskému tělu mládí. Společně s přibývajícími roky kolagen v těle rychle ubývá, pleť přestává být pružná a povadá, a proto se nám tvoří více vrásek. Mladé tělo si kolagen dokáže vytvořit samo, ale už od 25. roku jeho přirozená produkce klesá a od 45. roku se kolagen přestává tvořit úplně. Aby naše pleť zůstala pružná, musíme ho vhodnou formou doplnit!

Vědci přišli na to, že existuje hned 27 typů kolagenu, které se nacházejí v různých živočišných tkáních. Pro naše tělo jsou však nejdůležitější dva. První typ kolagenu tvoří až 90 % tohoto proteinu v našem těle. Skládá se z hustých vláken a tvoří strukturu kůže kostí i šlach. Naopak druhý typ tvoří volnější vlákna, které najdeme v elastické chrupavce. Ta má za úkol tlumit veškeré nárazy a chránit naše tak naše klouby. Při tvorbě přírodních kapslí Tibet Collagen jsme bádali nejen nad správným poměrem obou typů, ale hlavně nad formou, ve které bude kolagen v kapslích obsažen tak, aby jej tělo co nejlépe vstřebalo.

Když se spojí kolagen s rakytníkem

Ve své běžné formě je kolagen pro tělo těžko stravitelný. Proto jsme zvolili jeho štěpenou neboli hydrolyzovanou formu, která se daleko lépe vstřebává do organismu a dovoluje kolagenu přirozené zabudování do struktur pokožky. Složení kapslí Tibet Collagen je navíc obohaceno o rakytník tibetský. Je totiž známo, že lidské tělo kolagen přijme jen za podmínky přísunu dostatečného množství vitamínu C. A ten rakytník, navíc v jeho čistě přírodní formě, v hojné míře obsahuje.

Tibet COLLAGEN Caps, cena 549 Kč, 100 ks

Pohodlné dávkování

Hydrolyzovaný kolagen jsme dále naplnili do kapslí, které umožňují jeho postupné dávkování v průběhu dne. Mnohem účinnější je totiž užít 2×4 kapsle než jednu větší dávku denně.  Obsažený mořský kolagen navíc kapsle zbaví jeho typické, a ne vždy moc příjemné chuti.

Mořský kolagen, který naše kapsle obsahují, má příznivé účinky především na pleť, napomáhá snadnější hojení poškozené pokožky, zmírňuje projevy stárnutí a redukuje vrásky. Podporuje také růst vlasů a eliminuje třepení nehtů a je rovněž skvělým pomocníkem po porodu, kdy je ženský organismus vyčerpaný těhotenstvím. 

www.himalyo.cz

 

CategoriesNezařazené