P

Probuďte smyslnost svého interiéru díky kráse vyvěrající z jádra země

Láva, dere se na povrch, je žhavá a neústupná, tak jako kolekce Pearl. Nová trojice dekorů TechniStone® našla inspiraci v nespoutané síle sopky. Tento přírodní živel fascinuje lidstvo odnepaměti.

Technistone Pearl

 

Barvy Pearl kolekce jsou ztělesněním síly a energie proudící z nitra země. Probouzí krásu nepoddajné přírody a zanechávají v sobě odkaz její síly. To je dokonalý motiv pro výrobky, jejichž struktury záměrně připomínají procesy této velkolepé přírodní scenérie – Pearl Lava, Pearl Delta, Pearl Rocca. Energie vulkánu promění i váš interiér ve výbuch krásy a dechberoucí designový zážitek.

Tmavé barvy jsou schopné probudit v prostoru kýženou jinakost. Oddělí prostor a jasně určí, kde je jeho středobod. Proto jsou tmavé odstíny v interiérovém designu stále více populární.  Smyslnost černé a nepravidelně protékající bílé struktury v sobě nesou touhu odlišit se.

Energie v barvách noci

Pearl Delta, TechniStone®

 

„Já osobně miluji tmavé interiéry, protože nejsou pro každého. Jsem velkým zastáncem tmavých barev obecně, a to nejen v kuchyni, ale i  ve formě solitérů a doplňků. Většina lidí se bojí zmenšení prostoru, ale spíše je podstatné se soustředit na jeho správné nasvícení. To je u tmavých interiérů alfou omegou. Tmavé barvy vytváří velmi příjemné až intimní prostředí. U tvrzeného kamene navíc odpadá vysoký nárok na údržbu, kterou většina tmavých materiálů vyžaduje. Výsledný efekt je zkrátka ohromující.“ hodnotí využití tmavých dekorů interiérová designérka Zuzana Fašungová.

Pearl Rocca, TechniStone®

Trvalá krása bez kompromisů

Současné rychlé tempo života si žádá precizně řešené, fungující a zdravé prostředí, které nás denně obklopuje ať už v soukromém nebo profesním životě. Tvrzený kámen TechniStone® patří k technologicky vyspělým materiálům, jehož odolné vlastnosti splňují nároky moderního člověka. V podobě koupelnových či kuchyňských desek, dlažby, parapetů, pultů či solitérů vkusně zapadá do interiérů, které si kladou vysoké nároky na design i dlouhodobou životnost.

www.technistone.com 

 

CategoriesNezařazené