D

Designérské duo Alexmonhart představuje rolák pro zodpovědné Čechy

Designérské duo Alexmonhart představuje zodpovědným Čechům Rollmasks – speciálně střižené roláky, které nahrazují klasické ústenky. Vyrábí se z hladké černé prodyšné bavlny, pohodlné k jednoduchému nošení i vrstvení. K dispozici jsou ve dvou modelových verzích –  slim fit či regular a ve všech běžných velikostech.

Jejich jedinečný design nahrazuje běžnou roušku, která je dnes součástí našeho života. Dá se jednoduše natáhnout, když si potřebujete zakrýt ústa a nos, a pokud ho nepotřebujete, noste ho jako běžný rolák. Střih u krku je pečlivě navržen tak, abyste se na cestách ve městě cítili bezpečně a pohodlně. A díky rozpoznatelným výšivkám vpředu i vzadu můžete svou lásku k Alexmonhart předvést, ať jste kdekoli.

Mějte na paměti – tím, že nosíte roušku, nechráníte jen sebe, ale hlavně své nejbližší!

Za značkou stojí manželé Alexandra Steklík MonhartDaniel Steklík. Alex studovala filmovou vědu a francouzskou filologii a Daniel marketingovou komunikaci a mediální studia. To, že nevychodili módní obor, berou jako výhodu, díky níž mají jinak nastavené hodnoty pro věci, které vyrábí. Tou hlavní z nich je, že by zákazníka měly přežít, předávat se, dědit. A tuhle hodnotu chtějí udržovat i v rodinné firmě, do které se před pár měsíci narodil syn, který třeba jednou naváže na jejich myšlenku.

 

Alex Monhart studio store 

Jana Zajíce 24, Praha 7

www.alexmonhart.com

www.facebook.com/alexmonhart

www.instagram.com/alexmonhart

CategoriesNezařazené