S

S ambasadorkou Gismondi 1754 Naďou Daduliakovou nejen o dvou nových kolekcích

Které klientky podle vás nejnovější kolekce šperků Gismondi 1754 zaujme především?

Naše klientky jsou především ženy, které se rády odlišují. Kolekce Dedalo je navíc první unisex kolekcí značky Gismondi 1754. Podle mého názoru si ji budou vybírat ženy, které mají rády jednoduchost, nadčasovost, geometrické tvary a je pro ně podstatné, čím byla kolekce inspirována i její příběh. Mohou to být i klientky, které rády šperky vrství.

Čím se odlišují od kolekcí předchozích?

Obě kolekce mají velmi silný příběh, který Massima Gismondiho inspiroval k jejich vytvoření. Jsou prvními kolekcemi, kde Massimo použil keramiku.

K Vánocům patří čas pohody, milé atmosféry, ale také dárků. Pokud bychom někomu chtěli věnovat šperk, na co je nejdůležitější se při jeho výběru zaměřit?

Asi je zbytečné zdůrazňovat, že šperk jako ostatně každý dárek by měl být vybírán především s láskou a se zřetelem k osobě, které je určen. Ale zejména v této době je podstatné, abychom šperk vnímali také jako vhodnou a kvalitní investici.

Dokázala byste jmenovat jeden šperk, kterým by se jeho dárce zavděčil snad každé ženě?

Například teď máme v nabídce poměrně velký výběr celodiamantových tenisových náramků a nedokážu si představit ženu, které by neudělal radost. A navíc je to šperk, který se dědí z generace na generaci.

Registrujete před vánočními svátky větší poptávku po špercích?

Ano, je to období, kdy je patrně nejvyšší poptávka po špercích, ale musím říci, že jsme vděčni, že naši klienti se k nám vracejí po celý rok a obdarovávají se šperky Gismondi 1754 i k jiným příležitostem, jako je například výročí, narozeniny, Valentýn, nebo si kupují naše šperky i jen tak pro radost či za odměnu.

Jaký nejhezčí šperk jste vy osobně pod stromečkem kdy našla?

Byl to prsten – double ring z kolekce Noi, ke kterému byla přiložena kartička s významem této kolekce, která má symbolizovat dva lidi, dvě duše, dvě myšlenky, které se potkají, ovlivňují, navzájem se prolínají a jdou dál životem společně.

 

butik GISMONDI 1754,

PAŘÍŽSKÁ 4, PRAHA 1,

TEL.: +420 222 211 192,

@gismondi1754_prague

CategoriesNezařazené