K

Komorní městské bydlení u lesa – REZIDENCE NEKLANKA II

Ve vyhledávané rezidenční lokalitě poblíž pražského Anděla roste druhá fáze úspěšného projektu Rezidence Neklanka. Komorní styl bydlení je v harmonii s klidnou atmosférou místa: tři elegantní viladomy s vlastní parkovou zahradou ve vnitrobloku se nacházejí na úpatí lesa. Atraktivní lokalita, vilový charakter projektu a zajímavá přírodní scenérie jsou zárukou pohodlného bydlení v zeleni, přitom s komfortem a benefity metropole.

Viladomy v zahradách

Tři komorní viladomy, za jejichž designem stojí architektonické studio Casua, zahrnují celkem 31 bytů (od 6 do 18 bytových jednotek podle typu domu). Projekt byl navržen s důrazem na přírodní materiály a poslední trendy, které dbají především na dostatek přirozeného světla. Fasády jsou doplněné dřevěnými předokenními slunolamy: ty jsou nejen praktické, ale podtrhují i estetický exteriér domů. Každý byt disponuje vlastním balkonem, terasou nebo předzahrádkou. V posledních patrech jsou na prodej exkluzivní byty s velkolepými terasami o ploše až 80 m2. Jedna z budov se nachází přímo v srdci zahrady areálu, která formuje přirozený průchod územím navazujícím na udržovanou zeleň a les nad Radlickým údolím. Atypický urbanistický styl je dalším výjimečným rysem projektu: Rezidence Neklanka totiž tvoří plynulý přechod mezi původními radlickými vilami a moderními novostavbami.

Blízko do centra, blízko do přírody

Rezidence Neklanka se chlubí také vynikající dopravní dostupností. Leží jen pár zastávek od stanic metra Radlická, Smíchovské nádraží a Anděl. Snadno se tak dostanete nejen do středu města, ale také na letiště. Mezi hlavní výhody lokality patří i kompletní občanská vybavenost s veškerými službami. Na straně Anděla, který se právem označuje jako druhé centrum Prahy, naleznete nákupní galerii Nový Smíchov s více než stovkou obchodů i řadu vyhlášených restaurací, kaváren, kin a divadel. V opačném směru do Radlic je zase k dispozici plno možností sportovního a volnočasového vyžití, golfové hřiště a tenisové kurty nevyjímaje.

Více informací na webu www.rezidence-neklanka.cz 

 

CategoriesNezařazené