M

Moët & Chandon zve na vánoční nákupy do pop-up butiku v OC Chodov

Šampaňský dům Moët & Chandon láká do svého nového pop-up svátečního butiku v OC Chodov, který zaujme luxusními zlatými tóny a elegantním vzhledem. Butik, ve kterém návštěvníci obchodního centra mohou načerpat inspiraci na vánoční dárky a slavnostní přípitky, nebo se jen zastavit na skleničku, je otevřen od 3. prosince do konce roku.

V pop-up butiku Moët & Chandon, zahaleného do slavnostní zlaté barvy, čeká návštěvníky proškolený personál, který každého velmi rád provede vybraným sortimentem šampaňského domu a pomůže vybrat správnou láhev, ať už potřebuje poradit s výběrem slavnostních bublinek na blížící se oslavy nebo hledá dárek pro někoho výjimečného.

Dárkové studio pravého luxusu

Značka šampaňského si na místě připravila možnost využít služeb dárkového studia, kde si může každý milovník bublinek nechat dárek luxusně zabalit podle svého přání. Ke každé lahvi navíc zákazníci obdrží kartičku se speciálním QR kódem, skrze který se obdarovanému rozbalí personalizované videopřání. Stačí ho jen jednoduše oskenovat. Vytvořte dokonalé překvapení pod stromeček s Moët & Chandon.

V pop-up butiku je možné zakoupit také vánoční edici šampaňského domu Moët & Chandon „Tie Your Wish“, která je stvořená ke stylovým oslavám s rodinou a přáteli. Slavnostní láhev limitované edice „Tie Your Wish“ je zahalená do třpytivých zlatavých tónů a zdobí ji symbol stříbrné stuhy, která se na místě charakteristické etikety rozvíjí do veselého tvaru vánočního stromu.

Vánoční limitka ani sklenička nemohou chybět

Kromě možnosti si odnést jedinečný dárek pro sebe nebo své blízké mohou návštěvníci jednoduše přijít načerpat vánoční atmosféru k lahodné skleničce šampaňského Moët & Chandon a ochutnat různé chuťové profily, které tato značka nabízí, včetně champagne koktejlu. Na místě také čeká Moët & Chandon strom splněných přání, ke kterému jsou všichni milovníci kouzelné vánoční atmosféry zváni. Stačí požádat personál o stužku, kterou mohou na strom připevnit, a vyslovit svou tajnou tužbu.

Pop-up sváteční butik Moët & Chandon se nachází v 1. patře obchodního centra v Designer Gallery, kam mohou návštěvníci zavítat pouze v prosinci.

CategoriesNezařazené