K

Klara Rott – luxusní česká bio kosmetika, co u nás nemá obdoby

Teprve nedávno překročila třicítku a už má vlastní úspěšnou značku. Řeč je o sympatické Kláře Rott, jejíž vlastní bio kosmetika má nejen 100 % čisté složení, ale po letech vývoje a výzkumů se dá považovat za opravdu maximálně účinnou. Na rozdíl od běžné kosmetiky, kde platíte v podstatě jen za značku a vysoký podíl vody ve složení.

Co trh nenabízí, Klára si vyrobí sama

Když se Kláře před lety po tragické události v rodině zhoršila pleť, dermatologové jí doporučovali různé chemické dryáky, které ovšem neměly žádný efekt. A tak se sama začala zajímat o složení kosmetiky. Záhy přišla na to, že kosmetika plná chemie nemůže nikdy pleti v ničem prospět a tak se rozhodla, že si ji vyrobí sama. Vývoj probíhal dlouhých 7 let ve výzkumných ústavech v ČR i ve světě. Dnes bio kosmetika Klara Rott patří mezi špičku. Nemá konkurenci nejen u nás, ale i v zahraničí byste těžko hledali přípravky s čistším složením a přitom maximálně účinné.

50x více koncentrovaná kosmetika než je tomu běžné

Suroviny v bio kosmetice Klara Rott jsou v organické kvalitě s podporou fair trade. V žádném s produktů nenajdete vodu. Právě voda totiž pro pleť nemá žádný efekt a konkurenční kosmetické firmy ji do přípravků přidávají hlavně z důvodu, aby vyplnily místo v lahvičkách a cenu kosmetiky tím zlevnily. To má však samozřejmě vliv na účinnost. Česká přírodní kosmetika Klara Rott je sice vyšších cen, ovšem je natolik koncentrovaná, že jí k použití stačí jen minimální množství a účinek je přitom maximální. Místo vody má tato značka své vlastní květinové vody neboli hydroláty. Ty si Klára vyrábí sama jako jediná v České republice. Tyto hydroláty jsou až 50x více koncentrované než to bývá u těch konvenčních. 

Nejlepší přírodní kosmetika na akné i zralou pleť

Možná vás napadá myšlenka, jak je to s trvanlivostí kosmetiky, když je 100 % přírodní. I na to má Klára jednoduchou odpověď. Vytvořila totiž unikátní samo-konzervační systém, který dokáže udržet čerstvost bio kosmetiky až 12 měsíců od výroby.

Pro každý kosmetický přípravek od Klary byla pečlivě sestavena skupina celkem 120 aktivních látek, jejichž maximální účinnost na pleť dokazuje patentovaná dvousložková aplikace. Pokud se roky potýkáte s problematickou pletí, je možná právě Klara Rott ta nejlepší kosmetika na akné, které vám může nadobro pomoci. Stejně tak si tato značka umí poradit se zralou pletí, prvními i výraznějšími vráskami, s mastnou i suchou pletí.

Méně je více 

Přitom není třeba mít v koupelně mraky lahviček. Biokosmetika Klara Rott vyniká tím, že jednotlivých přípravků nemá v sortimentu velké množství, protože to v podstatě není vůbec potřeba. Nejde jí o profit, ale o kvalitu a účinnost. A opravdu jen stěží byste našli jiné přípravky, tak koncentrované a nadupané účinnými látkami. Není třeba používat oční krém, pleťové sérum, odličovadla, peelingy atd. Ať už se jedná o přírodní kosmetiku na akné, pro normální či zralou pleť, vždy vám stačí jen pár opravdu kvalitních koncentrovaných produktů. 

Pokud vás zajímají i jiné značky přírodní kosmetiky, podívejte se na e-shop www.nuspring.cz. V jejich portfoliu nenajdete žádnou kosmetiku zatíženou škodlivou a neúčinnou chemií.

 

CategoriesNezařazené