Jeden rok se pomalu blíží ke konci a druhý máme před sebou. A přesto, že rok 2020 byl zkouškou pro mnohé z nás, stále věříme, že ten nadcházející nám vše vynahradí. Soustřeďme se na něj spolu se švýcarskou značkou RADO. Připravili jsme pro vás výběr hodinek, díky kterým vám čas budou nově odpočítávat ti nejlepší a stanou se ideálním výchozím bodem pro všechny vaše nápady, sny a dobrodružství roku 2021. Seznamte se se skutečnými partnery na celý život. Jejich čas právě nadešel…

Čas na sportovní minimalismus: Captain Cook Automatic

Hodinky Captain Cook oslavily svou premiéru již v roce 1962 a od té doby patří se svými dokonale čistými liniemi a vzrušujícími designovými detaily na špičku žebříčku popularity. Jejich nositelky je milují hlavně díky safírovému sklíčku, které je odolné vůči poškrábání i lunetě z hi-tech keramiky. Pouzdro 37 mm a sněhově bílý design z nich činí dokonalého dámského společníka pro všechny příležitosti.

 

Čas pohlédnout do zákulisí: Centrix Automatic Diamonds Open Heart

Tyto hodinky opravdu nemají co skrývat. Model Centrix Automatic Diamonds Open Heart jsou doslova hodinky s otevřeným srdcem, které dokazují, že co je uvnitř, to se počítá. Svým nositelkám tak nabídnou pohled na kvalitní švýcarský automatický strojek Caliber C07 – se skeletonovým číselníkem osázeným diamanty. Strojek navíc disponuje rozšířenou rezervu chodu až 80 hodin. Zúžený lehký náramek jemně obepíná zápěstí a nabízí vynikající kompromis mezi pohodlím, sofistikovaností a nekompromisním luxusem.

 

Čas na moderní klasiku: True Diamonds Quartz

Bez ohledu na sezónu či nejžhavější hodinářské trendy model hodinek Rado True Diamonds bude vždy ikonou mezi stylovými dámskými hodinkami. Nadčasový design, jemné křivky a zpracování z hi-tech keramiky se stalo milovaným módním doplňkem mnoha stylových žen. Hodinkám nechybí diamantové indexy, perleťový číselník, safírové sklíčko a ve verzi 30 mm jsou perfektní velikostí pro každou něžnou dámskou ruku.

Rado True Diamonds Quartz (ref.: R27061712), 38 700 Kč

 

Čas oslnit: True Thinline Quartz

Hodinky Rado True Thinline Quartz nejsou jen hodinky s nejplošším profilem švýcarské značky Rado, ale také jasným důkazem puristického designu, který byl a stále je aktuální módní záležitostí. Dvě ručičky, kulatý design, leštěné monoblokové pouzdro a náramek z hi-tech keramiky posílají do světa jasnou zprávu: jednoduchost je klíč. Minimalistické linie pak efektně doplňuje třpytivý číselník.

 

Čas na individualitu: Diamaster Automatic

Absolutně jedinečné hodinky Rado Diamaster Automatic našly inspiraci v tradičních hodinářských prvcích jako je skeletonovaný číselník, motiv slunečních paprsků a nekonečná záře diamantů, a proměnily vše v něco úplně nového a revolučního. Tento sofistikovaný model je proto důkazem moderního hodinářství a to nejen díky průkopnické metodě plazmové hi-tech keramiky, díky které jsou hodinky lehké a dokonale se přizpůsobí ženskému zápěstí.

 

Hodinky RADO prodává: 

Klenotnictví Dušák, Na Příkopě 1047/17, Praha 1

dusak.cz

 

CategoriesNezařazené