V

Vyznejte si lásku se šperky Pandora

Den sv. Valentýna je svátek, kdy si každý zaslouží pocítit, že je milován. Pro zamilované, ale také pro vaše přátele a příbuzné nebo i pro vás samotné může drobná pozornost či třpytivé překvapení, třebaže se zdá být malé, hodně znamenat.

Z nejnovější studie společnosti Pandora, jejímž cílem bylo zjistit, jak vyjadřujeme a oslavujeme lásku, vyplývá, že asi 50 procent účastníků cítí, že jsou milováni, když jim jejich nejdražší dokáže, že na ně myslí a pamatuje při výjimečných příležitostech, například na den sv. Valentýna.

Nové valentýnské šperky Pandora, umělecky vytříbené v ikonickém stylu s citovou hloubkou, jsou kombinací odborně zpracovaného designu a vyspělých řemeslných technik, jimiž bylo dosaženo inovativních prvků, například v přívěsku, který tvoří trojrozměrná růže, a v americkém zapínání v podobě srdce.

Drobný dárek nad zlato

Drobný třpyt učiní velký dojem, jestliže toužíte projevit, co cítíte. Podle nejnovější studie společnosti Pandora zjišťující, jak vyjadřujeme a oslavujeme lásku, přes 60 procent účastníků slaví příležitosti, jako je den sv. Valentýna, a více než polovina uvedla, že nejdůležitějším lidem ve svém životě dává jako projev lásky drobné dárky. Ať nakupujete pro svou milovanou, pro kamarádku, nebo pro sebe, vyberte si z těchto okouzlujících designů, z nichž promlouvá srdce. Dovolte těmto krásným drobnostem, aby o letošním dni sv. Valentýna vše řekly za vás.

#SomethingAboutYou #PandoraValentines

www.pandora.net

CategoriesNezařazené