N

Novou ambasadorkou módního domu Louis Vuitton se stává Naomi Osaka

Louis Vuitton s radostí oznamuje, že novou ambasadorkou módního domu se stává tenisová šampiónka Naomi Osaka. 

Všestranná, nezávislá a moderní – taková je Naomi Osaka, jedna z nejrychleji stoupajících a nejvýznamnějších tenisových hráček všech dob. Dokonale tak ztělesňuje ženský idol značky Louis Vuitton. Jako ambasadorka módního domu se poprvé objeví v módní kampani na sezónu jaro/léto 2021, jejímž autorem je umělecký ředitel dámských kolekcí Louis Vuitton, Nicolas Ghesquière.

„Kromě tenisu je mou největší vášní móda; a v této oblasti neexistuje větší ikona než značka Louis Vuitton. Je mi ctí spolupracovat s Nicolasem – je návrhářem, kterého velmi obdivuji a navíc nás spojuje láska k japonské kultuře a stylu. Být globální ambasadorkou této značky je pro mne splněným snem“, říká Naomi Osaka.

„Naomi je výjimečná žena, která skvěle reprezentuje svou generaci a zároveň je i výborným vzorem pro každého. Její kariéra a přesvědčení jsou inspirující. Cítím k Naomi respekt, stále zůstává věrna sama sobě a neslevuje ze svých hodnot,“ říká Nicolas Ghesquière.

Kdo je Naomi Osaka 

Naomi Osaka je jedna z nejrychleji stoupajících a nejvýznamnějších tenisových hráček všech dob. Je první asijskou hráčkou, které se podařilo být světovou jedničkou v singlu a první japonskou hráčkou, která dokázala vyhrát Grand Slam. Díky úžasným tenisovým triumfům v kombinaci s aktivismem mimo kurty je jednou z nejdůležitějších globálních sportovkyň napříč všemi disciplínami.

Osaka se na profesionálním okruhu WTA objevila v roce 2013 jako stoupající hvězda a rychle si získala nejen fanoušky, ale i pozornost médií díky silnému podání a mocnému forehandu. Nedlouho poté, v lednu 2016, se Osaka kvalifikovala na svůj první Grand Slam, kde se jí podařilo probojovat do třetího kola. Ve stejném roce získala ocenění „Nováček roku“ na 2016 WTA Awards. O dva roky později, v roce 2018, zažila Naomi jednu ze svých nejúspěšnějších sezón, když dokázala vyhrát 2 Grand Slamy. V roce 2020 vyhrála Osaka svůj druhý titul na US Open a přitáhla k sobě pozornost celého světa navzdory pandemii i sociálním nepokojům.

V roce 2020 byla Osaka jmenována sportovní osobností magazínu Sports Illustrated, nejmocnější ženou ve sportu podle Add Weeks, nejlépe placenou ženskou atletkou všech dob podle magazínu Forbes a jednou ze 100 nejvlivnějších osob podle magazínu Time. Je známá také díky svému aktivismu na kurtu i mimo něj, nebojácným výrokům a faktu, že se nepojí poukazovat na sociální nerovnosti.

Naomi je hrdou dcerou haitského otce a japonské matky. Narodila se v japonské Ósace. Když jí byly tři roky, celá rodina se přestěhovala do USA. Ve sportovním světě reprezentuje Japonsko a stane se tváří Olympijských her v Tokiu 2021. Aktuálně žije v kalifornském Los Angeles.

O značce Louis Vuitton

Již od roku 1854 přináší Louis Vuitton světu jedinečný design, v němž se snoubí inovace a styl s tou nejlepší kvalitou. I dnes zůstává značka věrna duchu svého zakladatele Louise Vuittona. Ten, díky svým zavazadlům, taškám a doplňkům pro cestovatele, které byly stejně elegantní jako praktické, je považován i za zakladatele filosofie ‚umění cestování‘. Již od dnů Louise Vuittona se s příběhem značky pojí odvaha. Věrna tomuto odkazu značka Louis Vuitton pravidelně zve architekty, umělce
a designéry ke spolupráci na kolekcích ready-to-wear, bot, doplňků, hodinek, šperků a parfémů. Dokonalá kvalita produktů Louis Vuitton je důkazem péče, kterou značka věnuje řemeslnému zpracování.

Více informací naleznete na: www.louisvuitton.com.

CategoriesNezařazené