D

Den svatého Valentýna ve stylu BVLGARI

Vaše sny ožívají láskou… V letošním roce značka Bvlgari dává průchod fantazii a elektrizujícímu náboji, jež jsou spojené se Dnem svatého Valentýna, s typickým římským stylem. Inspiruje nás, abychom dali průchod svým snům a šanci lásce. Ikonický italský šperkařský dům pozvedá svým energickým duchem a odvážnou kreativitou nejromantičtější svátek roku. Je to vcelku přirozené, protože pravá láska – stejně jako kousky od Bvlgari – porušuje všechna zavedená pravidla. 

Dárky Bvlgari pro Den svatého Valentýna zachycují tu nejčistší ze všech emocí a zahalují ji typickou římskou vášní pro život. Jsou stejně pozoruhodné jako láska samotná. Od dechberoucích šperků přes ikonické hodinky, až po úžasné kabelky, doplňky a další neodolatelné výrobky. Každý z nich oslavuje lásku svým nespoutaným duchem a výrazným stylem. To jsou kousky, do kterých se zamilujete, a pak znova a znova.

Jaká síla stojí za nespoutanou vášní značky Bvlgari? Jediné přání: vytvořit úžasné, nezapomenutelné a radostné okamžiky pro vás a vaši lásku.

www.bvlgari.com

CategoriesNezařazené