P

Peelingová péče o tělo s aktivním uhlím, pemzou a olejem Inca-inchi

Dopřejte svému tělu kvalitní čisticí kůru, která se nejen postará o odstranění suché kůže, nerovností a samozřejmě i nečistot, ale zároveň zanechá vaši pokožku vyživenou, jemnou a smyslně hebkou.

Intenzivní tělový peeling Grown Alchemist má bioaktivní složení založené na třech výjimečných přísadách:

  • Jemné krystalky vulkanické pemzy se postarají o odstranění odumřelých kožních buněk a buňkám novým tak umožní, aby zářily na povrchu. Krom toho vulkanická pemza, která je v čínské medicíně využívána již po dlouhá staletí, obsahuje látky, jež mají hojivé účinky.
  • Aktivní uhlí odstraňuje nečistoty a likviduje bakterie, čímž se stará o detoxikaci pokožky. Při pravidelném používání 2-3x týdně navíc dochází ke snížení celulitidy, odstranění pigmentových skvrn, sjednocení pokožky a také nedochází k ucpávání pórů, tudíž se na kůži netvoří nevzhledné pupínky.
  • Olej Inca-inchi je bohatý na omega 3, 6 a 9 nenasycené mastné kyseliny, které se postarají o dokonalou hydrataci. Díky němu zůstává pokožka vyživená, vláčná a navíc příjemně hebká na dotek. Mimo to tento olej zpomaluje proces stárnutí, zlepšuje pružnost pokožky, stimuluje tvorbu kolagenu a zlepšuje přirozenou kožní bariéru.

Vedle toho Grown Alchemist Intensive Body Exfoliant obsahuje kofeinové antioxidanty z guarany. Ty se společně s flavonoidy z kaštanu koňského a extraktem získaným z kůry bílého grapefruitu postarají o odbourávání celulitidy, posílení pokožky a především o její znatelné vyhlazení.

Čištění – detoxikace – aktivace

K vývoji produktů, jako je Grown Alchemist Intensive Body Exfoliant, přispěl náš rozsáhlý výzkum zaměřený na skutečné zdraví buněk. Díky němu jsme objevili a začali aplikovat unikátní systém „čištění – detoxikace – aktivace“, který se v jednom kroku postará o odstranění nežádoucích částic z kůže, poté ji detoxikuje a následně povzbudí zdravé buňky k lepšímu výkonu. Jen zdravá pokožka totiž dokáže čelit každodenní zátěži, regenerovat se a zároveň vypadat stále svěže.

Grown Alchemist komunikuje přímo s buňkami

Grown Alchemist! To je spojení přírodní alchymie a kosmetické vědy, ze kterého vznikají unikátní produkty založené na jedinečných účincích přírodních látek s takovou molekulární strukturou, že ji tělo okamžitě rozpozná a považuje za svou součást. A právě to významně zvyšuje účinnost veškerých našich přípravků.

Veškeré receptury Grown Alchemist se skládají z přírodních složek, jako jsou neuropeptidy, tetrapeptidy, tokotrienoly a pokročilé hygroskopicky aktivní látky, které umí přímo komunikovat s buňkami lidské pokožky. Díky tomu jsou přípravky Grown Alchemist považovány širokou veřejností za skutečně účinná kosmeceutika, která podporují buněčnou obnovu, čistí, detoxikují a regenerují pokožku, zanechávají ji zdravou a dodávají jí vizuální energii.

 

Grown Alchemist & filosofie zdraví

Filosofie zdraví stojí za každým produktem Grown Alchemist. Složení každého přípravku je schváleno organizací Cosmos a certifikováno ACO. Nikdy naše produkty ani jejich přísady netestujeme na zvířatech. Výrobky jsou uloženy v ekologických obalech ze skla nebo tvrzeného prémiového PET plastu, jednoho z nejlépe recyklovatelných materiálů na světě. Tyto obaly mimo svou ekologičnost zaručí, že přípravky zůstanou stejně kvalitní, zdravé a účinné jako v den, kdy byly vytvořeny.

Grown Alchemist jsou dva bratři, kteří se po mnoha letech vývoje produktů pro jiné kosmetické společnosti rozhodli založit vlastní značku péče o pleť, jež bude mít výjimečné receptury založené pouze na aktivních, účinných a zdravých přísadách. Více než deset let předtím, než Keston a Jeremy uvedli značku na trh, cestovali po celém světě a hledali aktivní ingredience a také sbírali důležité technologické znalosti. Grown Alchemist se tak nyní může právem pochlubit týmem kosmetických chemiků, kteří sídlí v Londýně, Paříži či Austrálii a neúnavně se snaží vylepšovat své receptury.

„Krása je zdraví! Zlepšujme zdraví kožních buněk, optimalizujeme tím funkce pokožky, a vytvoříme tak dokonalé prostředí pro uvolnění skutečného půvabu.“

CategoriesNezařazené