M

Motorola a vycházející hvězda WTA Sofia Kenin oznamují strategické partnerství

Společnost Motorola s potěšením oznamuje nové partnerství se Sofií „Sonya“ Kenin, z první pětice nejlepších tenisových hráček na světě. Pro Kenin je toto partnerství první velkou komerční spoluprací od začátku její profesionální tenisové kariéry od 16 let a slouží jako příležitost pro společnost Motorola a Kenin spolu růst v této další fázi jejího sportovního vzestupu.

V rámci tohoto partnerství bude mít Kenin na své sportovní uniformě „batwing“ logo od společnosti Motorola, jakož i na zahřívací bundě během všech zápasů a vystoupení. Dvaadvacetiletá americká tenistka bude navíc v průběhu partnerství používat ikonický Motorola razr 5G. 

„Je mi ctí spolupracovat se společností Motorola během nadcházející sezóny,“ uvedla Kenin. „Bylo úžasné vidět, jak se účast společnosti v tenise rozrostla za posledních pár let a jsem nadšená, že mohu být oficiálně součástí týmu Moto.“ 

„Není žádným tajemstvím, že se Sonya osvědčila jako klíčový hráč v lize a jsme hrdí na to, že máme tak silnou a inspirativní sportovkyni, která reprezentuje naši společnost, ikonickou značku a společnou vášeň pro úspěch,“ uvedl Rudi Kalil,viceprezident a generální manažer společnosti Motorola pro Severní Ameriku. „Jsme nadšeni, že můžeme SONY přivítat v rodině Motorola a těšíme se na vytváření a sdílení dalších vzrušujících momentů s ní a s jejími věrnými fanoušky po celém světě.“

Kenin je v rámci žebříčku dvouhry WTA na 4. místě. Sezónu 2020 odstartovala lednovým vítězstvím na svém prvním grandslamovém šampionátu, po němž následovalo několik ocenění a úspěchů během celého roku. Kenin zakončila sezónu prohlášením za hráčku roku 2020 WTA.  První velké představení Kenin v roce 2021 se uskuteční příští týden na prvním grandslamovém turnaji v tomto roce, kde bude obhajovat svůj mistrovský titul.

CategoriesNezařazené