V

V A N G R A A F – Transparentnost

Ačkoliv za okny zatím leží sníh a nic nenaznačuje, že by z něho v nejbližší době měly vykouknout první sněženky, je to ten správný čas k zamyšlení se nad novým jarním outfitem.

Ani tuto sezónu návrháři nezapomněli na jednu z hlavních součástí dámského šatníku a na mola vyslali modelky oděné do nádherných šatů. Trend, který se objevoval nejčastěji, se tak trochu ohlíží zpět v čase a bere si inspiraci z módy 70. a z 90. let. Šaty pohrávající si s transparentností představily i značky jako Dior, či Fendi. Vsadily přitom na to, že takové šaty jsou neuvěřitelně rafinované, sexy a přitom stále elegantní.

Je jen na vás, zda dáte přednost přiléhavým šatům, šortkám s crop-topem či body ve výrazných odstínech a doplníte je transparentní oversize vrstvou (klidně i vyšívanou), nebo zda sáhnete po již hotových šatech postavených na vrstvení materiálů různých barev či vzorů. Takové šaty najdete po skončení lockdownu i ve VAN GRAAF, kde budou na výběr různé délky, barvy i potisky včetně oblíbených květinových a zvířecích.

VAN GRAAF nabízí svým zákazníkům možnost nakoupit módní trendy nejdůležitějších značek jako Hugo Boss, HUGO, EA7, Emporio Armani, Joop, Levi’s, G-Star, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Fred Perry, Adidas Originals, Scotch & Soda, Superdry, Guess Jeans, Fila, Ellesse, Armani Exchange, Polo Ralph Lauren, Paul & Shark, Finshley & Harding London, Ted Baker, Lacoste, Marc Cain, Marie Lund, Valentino a mnoha dalších.

www.vangraaf.com

www.facebook.com/VANGRAAF

 

CategoriesNezařazené