U

Unikátní přírodní kosmetika slovenské značky àla Palla přichází na český trh

àla Palla není jen další z řady kosmetických značek. Je vyváženou rovnováhou vědy, přírodních látek a estetiky. Za jejím vznikem stojí zkušená dermatoložka MUDr. Alena Pallová, která má patnáctileté zkušenosti v oblasti estetické medicíny. Ve spolupráci s uznávanými slovenskými chemiky a vývojáři uvedla v roce 2018 na trh první kosmetické produkty, které si díky svému účinku okamžitě získaly pozornost zákazníků. O vysoké kvalitě kosmetiky svědčí i fakt, že garantem společnosti àla Palla je Doc. Ing. Jarmila Hojerová, PhD, prezidentka Slovenské kosmetické asociace. Značka àla Palla se navíc honosí vlastním týmem odborníků, kteří kosmetiku vyvíjejí, testují a také vyrábějí přímo na Slovensku.

Protože nakonec vždycky záleží na všem

Vstupem značky na náš trh se čeští zákazníci mohou těšit na ucelenou řadu kvalitních kosmetických produktů, které jsou určeny jak k péči o delikátní pokožku obličeje, tak i péči o tělo. Výhodou je, že zákazníci nemusí volit mezi přírodní cestou a viditelným výsledkem, jak tomu bývá u jiných kosmetických značek. Tvůrci àla Palla totiž vzali toto nelehké rozhodnutí do vlastních rukou a vytvořili produkty, které splňují oboje.

Kosmetické produkty àla Palla využívají jen účinné patentované látky a čistě přírodní ingredience. Zkušený tým odborníků zároveň portfolio značky neustále inovuje a nejnovější poznatky a trendy okamžitě aplikuje přímo do jedinečných receptur. V minulém roce tak vybrané produkty vylepšili třeba o výtažky z rostlinných kmenových buněk.

Pro značku àla Palla jsou estetické účinky kosmetiky stejně důležité, jako zodpovědný přístup ke zdraví pokožky a v neposlední řadě také k našemu okolí. I proto jsou produkty zabalené v ekologickém skle, jsou veganské a nejsou testované na zvířatech.

„Jsme ti, kterým „DOST DOBŘE“ nikdy nestačí“

www.myalapalla.com

CategoriesNezařazené