‘I WANT CHOO’ – nový parfém od Jimmy Choo

Značka Jimmy Choo vytvořila novou dámskou vůni s názvem I WANT CHOO, ódu na hravost, veselí a sebevědomý půvab, který ztělesňuje žena Jimmy Choo.

Dědictví Jimmy Choo je neodmyslitelně spjato se září reflektorů, červeným kobercem a luxusními doplňky přitahující pozornost. Vysoce módní estetické prvky se snoubí s nadčasovou elegancí a vytváří tak odvážnou a okouzlující kombinaci.  

Sonia Constant, Antoine Maisondieu a Louise Turner pracovali jako trio a vzájemně si vyměňovali nápady a inspiraci. Dynamický tým si jako hlavní prvek vůně vybral červenou pavoučí lilii. Originální, zářivý květ, který se může pochlubit krásným červeným vzhledem a pavoučími lístky. „I Want Choo“ je ztělesněním pravé ženy JIMMY CHOO: okouzlující, sebevědomé, hravé a vždy plné radosti.

Kampaň „I Want Choo“ zdůrazňuje energii a intenzitu nové smyslné vůně. Tři kamarádky se společně chystají na celovečerní party. Na party, kde je všechno o sdílení radosti, zábavy a smíchu a o tom, že si je všichni zapamatují. Elegance a styl jsou “de rigueur”.

Tyto tři modelky, Madison Heardrick, Damaris Goodrie a Yue Han, mění svůj domov na osobní klub. Volí své nejlepší outfity, tancují, smějí se a užívají si společných chvil jako nejlepší přítelkyně.

I Want Choo

Vtipná hra se slovy na název značky, která znázorňuje svůdnou povahu vůně a osobnost ženy Jimmy Choo. ‘I Want Choo’ je radostnou a silnou, orientální, květinovou vůní se svůdným nádechem. 

Vzrušení a očekávání: horní citrusový akord kontrastuje s jemnými sametovými broskovými nuancemi. 

Party začíná: fascinující, téměř hypnotická červená pavoučí lilie se v srdci snoubí s teplými vanilkovými tóny a jasmínec sambac a odhaluje tak své rozhodné a odvážné kouzlo. 

Protančená noc: duo bohatých intenzivích tónů vanilky a benzoinu celou vůni ukotvuje a propůjčuje jí eleganci a slavnostní nádech. 

Flakon

Stejně jako u všech produktů značky Jimmy Choo je flakon skutečným objektem touhy. Zlatavý uzávěr, luxusní monogram JC a broskvový odstín vůně se staly hlavními prvky vůně I WANT CHOO. 

Krabička

Krása se snoubí s módou překvapivým, třpytivým a ohromujícím způsobem. Okamžitě upoutá Vaši pozornost díky výraznému červenému třpytivému lesku a zlatému monogramu JC. 

CategoriesNezařazené