T

Taška na každý den = FENDI SUNSHINE SHOPPER

Taška FENDI Sunshine Shopper, která byla úspěšně představena na módní přehlídce dámské kolekce jaro/léto 2020 ve velké verzi, se nyní představuje v nově navržené střední velikosti.

Taška Sunshine Shopper vyrobená z kůže evokuje silnou osobnost ženy FENDI a svou strukturou kontrastující s hebkostí zosobňuje estetiku FENDI odvážným a nesvázaným stylem, ale tradičními prvky módního domu – logo FENDI Roma je horkou ražbou reliéfně umístěno na přední stranu tašky jako pravá módní výpověď. Dokonce i typická pevná rukojeť s efektem želvoviny je ozdobena kovovými doplňky s gilošovaným pozlacením a logem FF, což na tašce vytváří vzácný detail.

Rukopis FENDI posléze stvrzují ozdobné stehy Selleria ve stejném odstínu jako daná taška Sunshine Shopper, která je dostupná v typické hnědé, šedé, zelené a nadčasové černé barvě.

Taška střední velikosti nabízí dostatek místa na všechny věci, které potřebujete mít u sebe každý den (vejde se do ní i praktický formát A4) nebo na víkend, a to vše pohodlně a stylově sedm dní v týdnu rovněž díky odnímatelnému koženému pásku přes rameno.

Pro svůj všestranný a kompaktní hranatý design je taška Sunshine Shopper dokonalou univerzální taškou pro moderní ženu, která si potrpí na módu.

Taška Sunshine Shopper je k dostání  v buticích FENDI na celém světě a na fendi.com.

O FENDI

Módní dům FENDI založili Adele a Edoardo Fendi v Římě v roce 1925. Krátce poté otevřeli svůj první butik – obchod s kabelkami a kožešnickou dílnu. Značka brzy získala věhlas i v zahraničí a FENDI proslulo svou elegancí, řemeslnou dokonalostí, inovacemi a stylem. V roce 1965 zahájil módní dům FENDI spolupráci s již zesnulým Karlem Lagerfeldem, která trvala 54 let. V roce 1992 se jeho pravou rukou v kreativním vedení firmy stala Silvia Venturini Fendi. V roce 1994 přebrala zodpovědnost i za kožené doplňky a pánskou kolekci. V roce 2000 dochází k akvizici FENDI ze strany LVMH Group, která se v roce 2001 stává většinovým akcionářem.

V září 2020 byl uměleckým ředitelem Couture a dámských kolekcí jmenován Kim Jones.

Dnes je FENDI synonymem kvality, tradice, experimentování a tvořivosti.

www.fendi.com

@fendi

 

CategoriesNezařazené