P

Pomáhejte s novou kolekcí Doma NADOTEK

NADOTEK je společným projektem oděvní designérky Liběny Rochové, výtvarníka Lukáše Musila a herečky Jitky Čvančarové. Jeho cílem je prostřednictvím kreativní tvorby podporovat organizaci DEBRA ČR, která pomáhá pacientům s nemocí motýlích křídel. Být NADOTEK se stalo synonymem solidarity a pomoci pacientům s tímto vzácným onemocněním. Nyní se můžete zapojit i Vy. Nákupem některého kousku z nové unikátní kolekce domácích oděvů s názvem Doma NADOTEK. 

Autorkou kolekce je ikona české módy, návrhářka Liběna Rochová. Na tvorbě motivu látky, ze které jsou modely ušity, se podíleli všichni tři umělci – Liběna Rochová, Jitka Čvančarová a Lukáš Musil. Na loňská trička NADOTEK nyní navazuje kolekce domácích oděvů. Není divu, vždyť aktuálně trávíme spoustu času doma – ať už na home office či péčí o rodinu. A protože na módu jsme ještě nerezignovali, je právě ten správný čas pořídit si elegantní a zároveň velmi pohodlný kousek. Přesně to nabízí Doma NADOTEK. Nákupem potěšíte nejen sebe, ale také pomůžete tam, kde je to třeba. 

Kůže lidí s nemocí motýlích křídel je vysoce citlivá a náchylná k poškození. Vždy si tak musí velmi dobře rozmyslet, co si obléknou, aby jim oblečení nezpůsobilo diskomfort nebo dokonce poranění. Kolekce NADOTEK má tedy speciální vnější švy a důraz je kladen také na výběr materiálů. Modely Doma NADOTEK  jsou, ve spolupráci se společností Crawler, ručně ušity z jemné merino vlny. Vlna je přirozeně antibakteriální, udržuje tepelný komfort a je velmi příjemná na nošení. Díky těmto charakteristikám odpovídá těm nejvyšším nárokům. 

 

Modely z kolekce Doma NADOTEK si můžete objednat přímo na e-shopu organizace DEBRA ČR shop.debra-cz.org/doma-nadotek/. Oděvy vyrobí na objednávku společnost Crawler a budou odeslány do 30 dnů od objednání. V nabídce jsou košile, kalhoty, mikina, pyžamo a noční košile. Ceny se pohybují od 1.900 Kč. Výtěžek z prodeje je určen k financování projektů, jimiž DEBRA ČR usnadňuje život lidem s nemocí motýlích křídel. Patří mezi ně odborné sociální a psychologické poradenství, ozdravné pobyty, konference pro pečovatele pacientů a další.

 

CategoriesNezařazené